• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Καρδαμίτσας Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΜΥΘΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ»: ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ - ΣΤΡΑΤΗΣ ΤΣΙΡΚΑΣ Η πολιτική διάσταση της «μυθικής μεθόδου», αποτελεί τον πέμπτο τόμο μιας σειράς κριτικών μονογραφιών.. Product #: 809.00023 Regular price: 16.50€ 16.50€ 1

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΜΥΘΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ»: ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ - ΣΤΡΑΤΗΣ ΤΣΙΡΚΑΣ

Εκδοτικός Οίκος: Καρδαμίτσας
Κωδικός προϊόντος: 809.00023
Συγγραφέας: Αθανασόπουλος Βαγγέλης
Χρονολογία: 1992
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 262
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Τυπογραφείο: Άγγελος Ελεύθερος.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 16.50€

- +

Η πολιτική διάσταση της «μυθικής μεθόδου», αποτελεί τον πέμπτο τόμο μιας σειράς κριτικών μονογραφιών του Βαγγέλη Αθανασόπουλου, με τον γενικό τίτλο Δοκιμές ερμηνείας και κριτικής. Στον τόμο αυτόν συγκεντρώνονται τέσσερις μελέτες που ανά δύο αναφέρονται σε έργα των Στρατή Μυριβήλη (Ο Βασίλης ο Αρβανίτης) και Στρατή Τσίρκα (Ακυβέρνητες Πολιτείες), και πιο συγκεκριμένα αναφέρονται στον τρόπο και τη σκοπιμότητα της επιχειρούμενης και από τους δύο συγγραφείς μυθικής αναγωγής της ιστορίας των συγκεκριμένων έργων τους -δηλαδή στον τρόπο και τη σκοπιμότητα της χρήσης της «μυθικής μεθόδου».

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία