• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βristol Classical Press DIONYSIOS SOLOMOS - STUDIES IN MODERN GREEK   H νέα αυτή σειρά κριτικών μελετών θα κάνει τα ευρήματα της σημαντικής έρευνας που διεξάγεται στον.. Product #: 809.00009 Regular price: 5.50€ 5.50€ 1

DIONYSIOS SOLOMOS - STUDIES IN MODERN GREEK

Εκδοτικός Οίκος: Βristol Classical Press
Κωδικός προϊόντος: 809.00009
Συγγραφέας: Mackridge Peter
Χρονολογία: 1989
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 114
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Short Run Press Ltd., Exeter
Γλώσσα: Αγγλικά
Παρατηρήσεις: Φέρει αχνές σημειώσεις με μολύβι σε 13 σελίδες.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 5.50€

- +

 

H νέα αυτή σειρά κριτικών μελετών θα κάνει τα ευρήματα της σημαντικής έρευνας που διεξάγεται στον τομέα της σύγχρονης Ελληνικής λογοτεχνίας διαθέσιμα σε μια μορφή και ένα επίπεδο προσιτό στο φοιτητή, το δάσκαλο και το γενικό αναγνώστη.

Τα εισαγωγικά αυτά βιβλία έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να ανταποκρίνονται ιδιαίτερα στις απαιτήσεις όσων μελετούν Νεοελληνική φιλολογία στην Αγγλία, καθώς και των φοιτητών των Νεοελληνικών σε πανεπιστήμια της Αγγλίας, Αυστραλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Οι σημαντικότερες επιδιώξεις του κάθε συγγραφέα εξετάζονται κριτικά και αντικειμενικά και συζητούνται η γλώσσα, οι ιδέες και οι χαρακτήρες των έργων [...].

Νίκη Watts

(Από το δίγλωσσο -αγγλικά/ελληνικά- εισαγωγικό σημείωμα)

Image
© 2024 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία