• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επικαιρότητα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΡΗΤΟΡΕΙΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΗΤΟΡΕΙΑΣ ΟΙ ΔΕΚΑ ΡΗΤΟΡΕΣ Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ Ο εκπαιδευτικός που ασχολείται διδακτικά με την αρχαία ρητορεία αλλά και οποιοσδήποτε θα ήθελε να εν.. Product #: 880.00008 Regular price: 18.50€ 18.50€ 1

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΡΗΤΟΡΕΙΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΗΤΟΡΕΙΑΣ ΟΙ ΔΕΚΑ ΡΗΤΟΡΕΣ Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

Εκδοτικός Οίκος: Επικαιρότητα
Κωδικός προϊόντος: 880.00008
Συγγραφέας: Θεοδωρακόπουλος Βασίλης
Χρονολογία: 1989
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 152
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά.
Τυπογραφείο: Το βιβλίο αυτό στοιχειοθετήθηκε και σελιδοποιήθηκε από την Line Art.
Εικονογράφηση: Μακέτα εξωφύλλου: Γιάννης Λέκκος.
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Το αντίτυπο φέρει την υπογραφή του συγγραφέα στην σελίδα ελέγχου αντιτύπων με την προσωπική σφραγίδα του.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 18.50€

- +

Ο εκπαιδευτικός που ασχολείται διδακτικά με την αρχαία ρητορεία αλλά και οποιοσδήποτε θα ήθελε να ενημερωθεί σχετικά με αυτή συνήθως υποχρεώνεται είτε να περιοριστεί στο ελάχιστο υλικό που περιέχουν τα σχολικά εγχειρίδια, είτε να περιπλανηθεί στις ογκώδεις συγγραφές των ειδικών, κάτι που απαιτεί μεγάλη υπομονή, πολύ χρόνο και ειδικές γνώσεις. Το κενό έρχεται να το καλύψει η εργασία μας αυτή. Χωρίς να καταπονεί τον αναγνώστη με υπερβολικό φόρτο λεπτομερειών αποθαρρύνοντάς τον έτσι από το να ενδιαφερθεί για το θέμα και, ενδεχομένως, να το μελετήσει στη συνέχεια πληρέστερα, δίνει μια πρώτη αλλά ουσιαστική και επιστημονικά έγκυρη ενημέρωση.

(Από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία