• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΝΑ...ΣΤΟ WAGON DRILL Μέσα από την περιγραφή που εκτυλίσσεται σε κάποια από αυτά τα κεφάλαια του, ο αναγνώστης, ειδικός ή .. Product #: 921.00015 Regular price: 20.00€ 20.00€ 1

ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΝΑ...ΣΤΟ WAGON DRILL

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 921.00015
Συγγραφέας: Γαλανόπουλος Γ. Κωνσταντίνος
Χρονολογία: 2002
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 78
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογράφηση: Εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου με φωτογραφίες εποχής, σκαριφήματα, μελέτες και προμελέτες έργων, μηχανήματα κ.α.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Το βιβλίο αφιερώνεται από τον συγγραφέα στη μνήμη του αδερφού του Άγγελου Γαλανόπουλου, Καθηγητού Σεισμολογίας - Ακαδημαϊκού.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 20.00€

- +

Μέσα από την περιγραφή που εκτυλίσσεται σε κάποια από αυτά τα κεφάλαια του, ο αναγνώστης, ειδικός ή μη, έχει την ευκαιρία να ιχνηλατήσει και να κατανοήσει τον βαθμό προσφοράς, κάποιων αφανών τις περισσότερες φορές ανθρώπων, στην μεγάλη υπόθεση της προόδου της ανθρωπότητας και κατά συνέπεια σε αυτό που χαρακτηρίζουμε με τον γενικό όρο: πολιτισμός. Το βιβλίο αυτό δεν είναι αυτοβιογραφικό ενός ανθρώπου. Δεν περιγράφει την ζωή και το έργο του συγγραφέα. Περιγράφει την ζωή και το έργο ενός συνόλου ανθρώπων, ενός ολόκληρου επαγγελματικού κλάδου που δραστηριοποιήθηκε με μεγάλη ένταση στην Ελλάδα το τελευταίο μισό του 20ου αιώνα. Ενός επαγγελματικού κλάδου που πολλές φορές κρίθηκε, επικρίθηκε ή και λοιδωρήθηκε ακόμα αλλά του οποίου η δράση ως τελική συνισταμένη είχε την μετατροπή της χώρας μας -μέσα από λάθη είναι αλήθεια, και παλινδρομήσεις- από υποανάπτυκτη σε μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή Χώρα.

Ο συγγραφέας είναι άνθρωπος της πράξης και του έργου, και πιστεύει πως τα πράγματα πρέπει να κρίνονται όχι μόνο από την μορφή που έχουν αλλά περισσότερο από το αποτέλεσμα που παράγουν. Έτσι ας κριθεί αγαπητέ αναγνώστη και αυτό το μικρό πόνημα που τώρα κρατάς.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία