• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ Ένα απολαυστικό βιβλίο γραμμένο από τον καταλληλότερο συγγραφέα και δημοσιογράφο. Τον Δημοσθένη Γενο.. Product #: 921.00014 Regular price: 17.00€ 17.00€ 1

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 921.00014
Συγγραφέας: Γενοβέλης Ι. Δημοσθένης
Χρονολογία: χ.χ. (1975 περίπου)
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 146
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Τύποις: Βαβαρέτος Ι. Π., Τζώρτζ 4, Πλ. Κάνιγγος, Αθήναι.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Το βιβλίο φέρει απαλές υπογραμμίσεις με στυλό σε 16 απ' τις 144 σελίδες του, χωρίς να επηρεάζεται η ανάγνωση.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 17.00€

- +

Ένα απολαυστικό βιβλίο γραμμένο από τον καταλληλότερο συγγραφέα και δημοσιογράφο. Τον Δημοσθένη Γενοβέλη. Στην ηλικία των 78 ετών του, ο παλαίμαχος της Αθηναϊκής Δημοσιογραφίας, γοητευτικός εις ό,τι έδινε χάριν του αναγνώστου, επεχείρησε τώρα να μας δώση το καινούριο δείγμα του θαυμασίου ταλάντου του και να συγκεντρώση στην ανά χείρας έκδοσι μιά συλλογή από ανέκδοτα της Δημοσιογραφίας και των ανθρώπων της της τελευταίας πεντηκονταετίας. Νεώτερος απελάμβανα την γλαφυρότητα της γραφίδος του στις εφημερίδες και στα περιοδικά ποικίλης ύλης. Και τώρα, με τη σημερινή έκδοσί του αποδεικνύεται ανεξάντλητος πηγή δημοσιογραφικών αναμνήσεων και ανεκδότων, που οφείλονται στην μακρά και επιτυχή σταδιοδρομία του στη δημοσιογραφία.

Ο Γενοβέλης, που έζησε από κοντά τα δύσκολα χρόνια των δύο πολέμων, του διχασμού και των δυσχερών συνθηκών ασκήσεως του επαγγέλματός μας, προσφέρει τώρα αυτή τη συλλογή των αναμνήσεων και των ανεκδότων, σαν αφιέρωμα προς τους ανθρώπους της δημοσιογραφίας, σαν επιστέγασμα μιας άψογης μακράς σταδιοδρομίας. Τον ευχαριστούμε όλοι, παλαιό και νέοι, και του εκφράζομε με συγκίνησι εγκάρδια συγχαρητήρια.

ΠΑΝΟΣ ΤΡΟΥΜΠΟΥΝΗΣ, Πρόεδρος Ε.Σ.Η.Ε.Α.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία