• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκδόσεις Γρηγόρη ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ Τα κείμενα που ακολουθούν έχουν ως μοναδικό τους σκοπό να βοηθήσουν στην ορθή διευθέτησι του γλωσσικ.. Product #: 489.00007 Regular price: 32.00€ 32.00€ 1

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ

Εκδοτικός Οίκος: Εκδόσεις Γρηγόρη
Κωδικός προϊόντος: 489.00007
Συγγραφέας: Μπαμπινιώτης Δ. Γεώργιος
Χρονολογία: 1979
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 210
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Εκδόσεις «Γρηγόρη», Σόλωνος 71, Αθήνα.
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Η τελευταία σελίδα φέρει υπογραφή με την προσωπική σφραγίδα του συγγραφέα.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 32.00€

- +

Τα κείμενα που ακολουθούν έχουν ως μοναδικό τους σκοπό να βοηθήσουν στην ορθή διευθέτησι του γλωσσικού. Είναι μια προσπάθεια επιστημονικής - γλωσσολογικής προσεγγίσεως του γλωσσικού μας ζητήματος από συγχρονικής σκοπιάς. Πρόθεσί μας είναι να συμβάλουμε σε μια νηφαλιώτερη αντιμετώπισι ενός μεγάλου ζητήματος του Νέου Ελληνισμού, της νεοελληνικής γλώσσας, κι η φωνή μας είναι μια έκκλησι προς όλους να ξεχάσουμε τα γλωσσικά πάθη και την οποιαδήποτε a priori τοποθέτησί μας στην τεχνητά δημιουργημένη πόλωσι ανάμεσα σε Καθαρεύουσα και Δημοτική. Είναι καιρός πια να λήξη στη χώρα μας ο «γλωσσικός εμφύλιος» και να δούμε το πρόβλημα της γλώσσας μας στην σωστή του διάστασι. Προσπάθεια προς την κατεύθυνσι αυτή αποτελούν όσα γράφονται παρακάτω.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία