• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Bιβλιοπωλείον της Εστίας Ι.Δ. Κολλάρου & Σίας Α.Ε. Ο ΓΙΟΥΓΚΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΟΥ (2 TOMOI) Ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα πεζογραφήματα της νεοελληνικής λογοτεχνικής παραγωγής. Η ζωή και οι πε.. Product #: 882.00015 Regular price: 23.00€ 23.00€ 1

Ο ΓΙΟΥΓΚΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΟΥ (2 TOMOI)

Κωδικός προϊόντος: 882.00015
Συγγραφέας: Καραγάτσης Μ. (Ροδόπουλος Δημήτριος)
Χρονολογία: χ.χ. (1978 περίπου)
Αρ. Έκδοσης: Πέμπτη Έκδοση
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 462+422
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική σκληρόδετη βιβλιοδεσία με το πρωτότυπο περικάλυμμά της σε πολύ καλή κατάσταση.
Τυπογραφείο: Εκτύπωσις «Όφφσετ» Β. & Μ. Ρόδη, Αμαρουσίου 53, Αμαρούσιον
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Φέρει σφραγίδα γνησιότητος αντιτύπων της συζύγου του συγγραφέα, Νίκης Ροδοπούλου-Καραγάτση.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 23.00€

- +

Ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα πεζογραφήματα της νεοελληνικής λογοτεχνικής παραγωγής. Η ζωή και οι περιπέτειες του Βασίλη Κάρλοβιτς Γιούγκερμαν -γόνου μιας πλούσιας φιλανδικής οικογένειας- που έχει πάρει το δρόμο του γλεντιού, του ποτού, του χαρτοπαίγνιου, της απάτης και του εκβιασμού, και που η ρώσικη επανάσταση και άλλα γεγονότα τον οδηγούν ώς το τόπο μας. Στην Ελλάδα, ενώ σκοπεύει να εξακολουθήσει την ύποπτη δράση του, προσλαμβάνεται σε μια τράπεζα, γίνεται ανώτατος υπάλληλός της και καταλήγει οικονομική προσωπικότητα μεγάλης ολκής -πλουσιότατος, ισχυρός, πλην δυστυχισμένος. Συναρπαστικό μυθιστόρημα, από τα ελκυστικότερα κείμενα του Καραγάτση, ο «Γιούγκερμαν» δεν θα αφήσει τον αναγνώστη του να ανασάνει ούτε στιγμή, μας προειδοποιεί το σημείωμα του εκδότη.

Image
© 2020 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία