• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κέδρος ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΘΟΓΡΑΦΙΑΣ Η πληροφόρηση, φυσικά, δεν είναι κιόλας ρεαλισμός . έχει όμως κοινό με αυτόν ένα ουσιαστικό επίτευγμ.. Product #: 809.00027 Regular price: 17.50€ 17.50€ 1

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΘΟΓΡΑΦΙΑΣ

Εκδοτικός Οίκος: Κέδρος
Κωδικός προϊόντος: 809.00027
Συγγραφέας: Vitti Mario
Χρονολογία: 1980
Αρ. Έκδοσης: Δεύτερη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 160
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά.
Τυπογραφείο: Λιθογραφείο: Αθανασόπουλος - Παπαδάμης - Ζαχαρόπουλος, Εμμ. Μπενάκη 76.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Πρώτη έκδοση: «Κείμενα», 1974. Δεύτερη έκδοση με προσθήκες: Κέδρος, 1980. (Επηυξημένη κατά 40 σελίδες έκδοση).
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 17.50€

- +

Η πληροφόρηση, φυσικά, δεν είναι κιόλας ρεαλισμός έχει όμως κοινό με αυτόν ένα ουσιαστικό επίτευγμα: οδηγεί στην επίγνωση του τι συμβαίνει γύρω μας και πιο πέρα, στην πορεία του κόσμου, και, πιο συγκεκριμένα, οδηγεί στην συνειδητοποίηση του τι γίνεται για να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες της ανθρωπότητας, και ποιες αντιξοότητες προβάλλονται και ποιοι τις προκαλούν. Η πληροφορία, όσο και ο ρεαλισμός, προσφέρει τον μόνο τρόπο για να συνειδητοποιήσουμε τη θέση μας μέσα στην κοινωνία . μόνο που ο αφηγηματικός ρεαλισμός διαθέτει, παραπάνω, έναν τρόπο μονιμότερου και βαθύτερου εμπλουτισμού της συνείδησης, γιατί δεν προσφέρει ακατέργαστο το υλικό αλλά ενισχυμένο από την υποβολή της τέχνης.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία