• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ροές HOMO PASOKUS, NEODIMOKRATIKUS Κ.Λ.Π. «Οι εκσταυλισμένες κοινωνίες, οι κυριαρχόμενες από το σύμπλεγμα του καραγκιόζη, δηλαδή των δουλόπρεπ.. Product #: 320.00020 Regular price: 14.50€ 14.50€ 1

HOMO PASOKUS, NEODIMOKRATIKUS Κ.Λ.Π.

Εκδοτικός Οίκος: Ροές
Κωδικός προϊόντος: 320.00020
Συγγραφέας: Διαμαντόπουλος Θανάσης
Χρονολογία: 1987
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 240
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Προλόγισμα: Κωστής Στεφανόπουλος.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 14.50€

- +

«Οι εκσταυλισμένες κοινωνίες, οι κυριαρχόμενες από το σύμπλεγμα του καραγκιόζη, δηλαδή των δουλόπρεπων γονυκλισιών προς τους εκάστοτε κρατούντες, δεν έχουν μέλλον» γράφει ο συγγραφέας. Και όχι μόνον το γράφει αλλά και το εννοεί. Γιατί σε μια περίοδο που πολλοί ταπεινώθηκαν αναζητώντας την συμπάθεια της εξουσίας και άλλοι δεν μπόρεσαν να απελευθερωθούν από άκαμπτες και απρόσφορες ιδεολογίες ο Θαν. Διαμαντόπουλος προσπάθησε να συνδυάσει μια ρεαλιστική κοσμοθεωρητική συνέπεια με μια έντιμη πολιτική αξιοπρέπεια. Και για μακρύ χρονικό διάστημα με την τακτική αρθρογραφική του παρουσία στην Καθημερινή προσέφερε μια νότα δροσιάς, αντιδογματισμού και διανοητικής αξιοπρέπειας σ' ένα κόσμο που χρειάζεται απεριόριστα όλα αυτά τα στοιχεία.

(Από την έκδοση του βιβλίου)

Image
© 2022 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία