• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Τούτη η εργασία έχει ένα καθαρά πραχτικό σκοπό. Την αντιμετώπιση βασικών προβλημάτων που το μάθημα τ.. Product #: 909.00002 Regular price: 22.50€ 22.50€ 1

Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 909.00002
Συγγραφέας: Γιωτοπούλου - Σισιλιάνου Έλλη
Χρονολογία: 1965
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 232
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο. Μερικώς άκοπο αντίτυπο.
Τυπογραφείο: Τυπογραφείο Σπ. Φωτιάδη, Σόλωνος 99, Αθήνα.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 22.50€

- +

Τούτη η εργασία έχει ένα καθαρά πραχτικό σκοπό. Την αντιμετώπιση βασικών προβλημάτων που το μάθημα της ιστορίας, δύσκολο από τη φύση του, δημιουργεί σε κείνους που το διδάσκουν. Ανεξάρτητα από τις εξωτερικές δυσχέρειες που συναντάει καθημερινά ο ιστορικός (περιορισμένο αριθμό ωρών, μεγάλη έκταση ύλης, έλλειψη κατάλληλων βοηθημάτων κλπ), έχει να παλέψει αδιάκοπα με την ιδιομορφία του μαθήματος και πιο πολύ με τον πολύπλευρο χαραχτήρα του. Η ενιαία αντιμετώπιση όλων των εκδηλώσεων της ιστορικής ύλης, βασική προϋπόθεση για τη βαθύτερη κατανόησή της, παρουσιάζει ίσως τις μεγαλύτερες δυσκολίες στην πραγματοποίησή της.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία