• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δρυμός Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Εδώ θα γράψω την δική μου ιστορία όπως μπορώ. Και, ακόμα, θα γράψω όλα όσα θυμάμαι η ίδια από την Τρ.. Product #: 921.00021 Regular price: 13.00€ 13.00€ 1

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Εκδοτικός Οίκος: Δρυμός
Κωδικός προϊόντος: 921.00021
Συγγραφέας: Γιαρένη Χρ. Σοφία
Χρονολογία: 1984
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Καλή
Σελίδες: 128
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Προμηθεύς
Εικονογράφηση: Σπάνιο ασπρόμαυρο φωτογραφικό υλικό εντός κειμένου.
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Περιλαμβάνει σφραγίδα με στοιχεία της συγγραφέως καθώς και ιδιόχειρο σημείωμα της κατόχου - δωρήτριας του παρόντος.
Παρατηρήσεις: Παλαιό ίχνος υγρασίας στο κάτω μέρος των εξωφύλλων. Εσωτερικά άριστο αντίτυπο.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 13.00€

- +

Εδώ θα γράψω την δική μου ιστορία όπως μπορώ. Και, ακόμα, θα γράψω όλα όσα θυμάμαι η ίδια από την Τρίγλια που έζησα μικρή. Θέλω να με συγχωρέσετε αν βρείτε τίποτα λάθη ή κάτι που δε τόγραψα καλά. Είναι βιβλίο γραμμένο από μια απλή γυναίκα του λαού, πρόσφυγα, μητέρα και αγρότισσα και δεν έχει λογοτεχνικές αξιώσεις. Θέλω μόνο να διασώσω ότι θυμάμαι από την παλιά μου πατρίδα και να θυμίσω στους νέους, τους αγώνες μας και τις δυσκολίες που είχαμε ν' αντιμετωπίσουμε όταν ήρθαμε στην μητέρα Ελλάδα και ριζώσαμε σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές της, τη Ραφίνα Αττικής. 

(Από τον πρόλογο της συγγραφέως)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία