• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κάλβος Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Ο συγγραφέας προσπαθεί να δώσει όλες τις δυνατές πληροφορίες και γνώσεις πάνω στη μουσική χωρίς να κ.. Product #: 780.00022 Regular price: 18.50€ 18.50€ 1

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Εκδοτικός Οίκος: Κάλβος
Κωδικός προϊόντος: 780.00022
Συγγραφέας: Pilka George
Μεταφραστής: Ραΐση Ν.
Χρονολογία: 1970
Αρ. Έκδοσης: Δεύτερη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 334
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική σκληρόδετη βιβλιοδεσία με πανόδετη ράχη και κουβερτούρα σε άριστη κατάσταση.
Τυπογραφείο: Εκδοτική εταιρεία Κάλβος, Αναξαγόρα 1, Αθήνα.
Εικονογράφηση: Εικονογράφηση, σχέδια και πίνακες εντός και εκτός κειμένου.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Το βιβλίο αυτό κυκλοφόρησε το 1968 για πρώτη φορά στη γλώσσα μας. Τούτη η έκδοση είναι η δεύτερη. Η στοιχειοθέτηση του κειμένου έγινε από την αρχή και διορθώθηκαν οι αβλεψίες της πρώτης έκδοσης.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 18.50€

- +

Ο συγγραφέας προσπαθεί να δώσει όλες τις δυνατές πληροφορίες και γνώσεις πάνω στη μουσική χωρίς να κουράσει. Παίρνει υπόψη του πως απευθύνεται στους ανίδεους. Στο πρώτο τμήμα ασχολείται με τη δημιουργία και το δημιουργό της μουσικής δηλαδή με τη σύνθεση και το συνθέτη. Μας δίνει παραστατικά τι είναι ο συνθέτης και μας αναλύει τι είναι μια μουσική σύνθεση. Ύστερα μας γνωρίζει με το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο συνθέτη και το κοινό, με τον εκτελεστή, τον βιρτουόζο. Μας δίνει να νιώσουμε τι επευφημούμε όταν χειροκροτούμε λ.χ. ένα σολίστ του βιολιού, πόσες δεκάδες και εκατοντάδες ώρες σκληρής δουλειάς αντιπροσώπευε το ρεσιτάλ του της μιας ώρας, πόσοι δούλεψαν γι' αυτό.

(Από το σημείωμα του εκδότη)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία