• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σιδέρης Ν. Ιωάννης Η ΒΙΕΝΝΗ ΣΕ ΜΕΙΖΟΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΤΟΝΟ - ΑΥΤΗΚΟΪΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ   Έρχεται κάποτε στην ζωή η όμορφη ώρα να πεις το μεγάλο σου ευχαριστώ. Για όσα είδες, όσα άκουσες .. Product #: 780.00006 Regular price: 29.50€ 29.50€ 2

Η ΒΙΕΝΝΗ ΣΕ ΜΕΙΖΟΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΤΟΝΟ - ΑΥΤΗΚΟΪΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

Εκδοτικός Οίκος: Σιδέρης Ν. Ιωάννης
Κωδικός προϊόντος: 780.00006
Συγγραφέας: Ενεπεκίδης Κ. Πολυχρόνης
Χρονολογία: 1968
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 352
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά με την κουβερτούρα σε πολύ καλή κατάσταση.
Τυπογραφείο: Χονδρορίζου Μ. & Σία Ο.Ε.
Εικονογράφηση: Το εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο Μιχάλης Νικολινάκος. Πλούσια εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου με σχέδια, εικόνες και φωτογραφικό υλικό εποχής.
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Επισφραγισμένο αντίτυπο με την επώνυμη σφραγίδα του συγγραφέα.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 29.50€

- +

 

Έρχεται κάποτε στην ζωή η όμορφη ώρα να πεις το μεγάλο σου ευχαριστώ. Για όσα είδες, όσα άκουσες και έζησες με την έντονη χαρά του εφήβου, την απληστία του νέου για την μάθηση και το κριτικό ξεδιάλεγμα του κατοπινού επιστήμονα. Τα στάδια της αφομοιώσεως του προσφερομένου στην περιοχή της Τέχνης μεταβάλλονται, και μόνο η ηλικία μένει η ίδια. Η ηλικία σαν ενθουσιασμός και σαν αστείρευτη χαρά του λαμβάνειν και δίδειν.

Το βιβλίο αυτό είναι ένα Ευχαριστώ προς την πόλη της Βιέννης και την μουσική της. Ένα άθροισμα από πολλά ευχαριστώ, όσα και τα άρθρα που το συνθέτουν, δημοσιευμένα κατά καιρούς σε αθηναϊκές εφημερίδες και περιοδικά με διάφορα ψευδώνυμα. Επί ένα τέταρτο αιώνος επαίζαμε το ρόλο του συνεσταλμένου εραστού προς την μουσική, την μουσική της Βιέννης. Σήμερα εμφανιζόμαστε μπροστά της και της λέμε το πραγματικό μας όνομα για να δώσουμε έμφαση όχι σ' αυτό που της προσφέρουμε αλλά στην ευγνωμοσύνη μας για όσα εκείνη πάντοτε μεγαλόψυχα μας πρόσφερε και προσφέρει [...].

Βιέννη, Αύγουστος 1968

(Από τον πρόλογο του αείμνηστου Π. Κ. Ενεπεκίδη)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία