• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εν Αθήναις Αρχαιολογική Εταιρεία ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΩΔΩΝΟΣΤΑΣΙΩΝ Η ανά χείρας μελέτη έχει ως αντικείμενο έν αρχιτεκτονικόν μέλος του όλου συγκροτήματος του ναού, το .. Product #: 720.00007 Regular price: 19.50€ 19.50€ 1

ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΩΔΩΝΟΣΤΑΣΙΩΝ

Κωδικός προϊόντος: 720.00007
Συγγραφέας: Μπάρλα Ν. Χαρίκλεια
Χρονολογία: 1959
Κυκλοφορία: Συλλεκτικό
Κατάσταση: Καινούριο Αντίτυπο
Σελίδες: 66
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Τυπογραφείο «ΕΣΤΙΑ»
Εικονογράφηση: Σχέδια εντός κειμένου και στο τέλος του βιβλίου φωτογραφίες.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Άκοπο αντίτυπο. Σειρά: «Βιβλιοθήκη της Εν Αθήναις Αρχαιολογικής Εταιρείας».
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 19.50€

- +

Η ανά χείρας μελέτη έχει ως αντικείμενο έν αρχιτεκτονικόν μέλος του όλου συγκροτήματος του ναού, το Κωδωνοστάσιον· εξετάζονται δε εν αυτή ου μόνον τα κωδωνοστάσια του Βυζαντίου αλλά και της Σερβίας, Βουλγαρίας, Ρωσίας και Αρμενίας, χωρών δηλαδή, αι οποίαι ήσαν εντός της ακτίνος επιρροής αυτού. Της μελέτης προτάσσονται εισαγωγικώς, όσα εθεωρήσαμεν απαραίτητα περί των σημάντρων και κωδώνων, χάριν των οποίων ιδρύοντο τα κωδωνοστάσια, είτα δε εξετάζονται η θέσις, το σχήμα και εν γένει η μορφή και η εξέλιξις του κωδωνοστασίου κατά την βυζαντινήν μεν κυρίως εποχήν αλλά και κατά την μεταβυζαντινήν, ήτις είναι συνέχεια της προηγούμενης.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2023 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία