• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ήλεκτρον ΖΙΓΚ ΖΑΓΚ ΣΤΟΥΣ ΕΚΦΥΛΟΥΣ Οι προωθούντες τον εκφυλισμόν είναι τριών ειδών: Πρώτον, οι πραγματικώς έκφυλοι, που εκ φύσεως είναι.. Product #: 301.00010 Regular price: 13.00€ 13.00€ 1

ΖΙΓΚ ΖΑΓΚ ΣΤΟΥΣ ΕΚΦΥΛΟΥΣ

Εκδοτικός Οίκος: Ήλεκτρον
Κωδικός προϊόντος: 301.00010
Συγγραφέας: Πλεύρης Κωνσταντίνος
Χρονολογία: 2008
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 104
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά.
Τυπογραφείο: Επτάλοφος ΑΒΕΕ, Αρδηττού 12-16, Αθήναι.
Εικονογράφηση: Πλήθος εκθέσεων, επιστολών, υπομνημάτων, δημοσίων εγγράφων, αποκομμάτων εφημερίδων, εντός και εκτός κειμένου.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 13.00€

- +

Οι προωθούντες τον εκφυλισμόν είναι τριών ειδών: Πρώτον, οι πραγματικώς έκφυλοι, που εκ φύσεως είναι αντικοινωνικοί. Δεύτερον, οι έμμισθοι κατευθυνόμενοι διαδοσίαι του εκφυλισμού και τρίτον, οι αφελείς, που πιστεύουν ότι αι εκδηλώσεις εκφυλισμού αποτελούν... πρόοδον. Στα πλαίσια του αγώνος μας εναντίον του εκφυλισμού είναι και η υπόθεσις του προστυχολόγου βιβλίου της κας Έρσης Σωτηροπούλου «Ζίγκ-Ζάγκ στις Νεραντζιές». Αισθάνομαι την υποχρέωσιν να σας ζητήσω προκαταβολικώς συγγνώμην, διότι χρησιμοποιώ αισχρόλογα, αλλά δεν ήτο δυνατόν να γίνη αλλοιώς, αφού έπρεπε να κατέβω στο επίπεδον του βιβλίου της κας Σωτηροπούλου, δια να το αντιμετωπίσω.

Κ. Π.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία