• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αρμός ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟΙ Ο αναγνώστης έχει πολλά να κερδίσει από το ανά χείρας πόνημα. Εκτός από την εξιστόρηση των ελληνοσερ.. Product #: 909.00001 Regular price: 13.50€ 13.50€ 1

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟΙ

Εκδοτικός Οίκος: Αρμός
Κωδικός προϊόντος: 909.00001
Συγγραφέας: Σωτηρίου Στέφανος
Χρονολογία: 1996
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 156
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά
Τυπογραφείο: Εκδόσεις Αρμός
Εικονογράφηση: Εξώφυλλο του Άγγελου Υφαντή. Ισχνή πλαισίωση του έργου με χάρτες των βαλκανίων των αρχών του 20ου αιώνα.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Πρόλογος του πολιτικού επιστήμονα Κ. Ι. Χολέβα.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 13.50€

- +

Ο αναγνώστης έχει πολλά να κερδίσει από το ανά χείρας πόνημα. Εκτός από την εξιστόρηση των ελληνοσερβικών σχέσεων, με χρήσιμες κι όχι κουραστικές λεπτομέρειες, παρουσιάζονται ενδιαφέροντα στοιχεία για την παμβαλκανική δράση των Βλαχοφώνων Ελλήνων. Τονίζεται το γεγονός ότι καθ' όλην την διάρκεια του 19ου αιώνος οι προσπάθειες συνεργασίας των βαλκανικών λαών κατά των οθωμανών είχαν ως κύριο έρεισμα το όραμα της Ορθοδόξου Βαλκανικής Κοινοπολιτείας.

Η τεκμηριωμένη ιστορική γνώση σχετικά με τα θετικά και αρνητικά των ελληνοσερβικών σχέσεων, τοποθετεί επί σταθερής βάσης τις προοπτικές για το μέλλον. Ευτυχώς που έρχεται σήμερα αυτή η μελέτη του νέου και ακούραστου ιστορικού Στέφανου Σωτηρίου να φωτίσει τα πράγματα.

(Από τον πρόλογο του Κωνσταντίνου Χολέβα)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία