• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δόμος ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ (2 ΤΟΜΟΙ) [...] Πρόκειται λοιπόν για σχεδίασμα ή προσπάθεια εισαγωγής στον τρόπο του φιλοσοφείν και όχι στην ι.. Product #: 101.00002 Regular price: 35.00€ 35.00€ 1

ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ (2 ΤΟΜΟΙ)

Εκδοτικός Οίκος: Δόμος
Κωδικός προϊόντος: 101.00002
Συγγραφέας: Γιανναράς Χρήστος
Author: Γιανναράς Χρηστος
Χρονολογία: 1980
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 238+288
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά.
Τυπογραφείο: Εταιρία γραφικών τεχνών «Λύχνος» ΕΠΕ, Πλατεία Θεάτρου 24, Αθήναι.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Ανεπαίσθητες (αχνές) υπογραμμίσεις με μολύβι σε δέκα σελίδες, του πρώτου μόνον τόμου.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 35.00€

- +

[...] Πρόκειται λοιπόν για σχεδίασμα ή προσπάθεια εισαγωγής στον τρόπο του φιλοσοφείν και όχι στην ιστορία της φιλοσοφικής έρευνας. Οι αναφορές στην Ιστορία της Φιλοσοφίας είναι μόνο τόσες, όσες μπορούν να είναι εισαγωγικές στον τρόπο του φιλοσοφείν που εδώ προτείνεται. Γιατί το βιβλίο προτείνει, οπωσδήποτε, ένα συγκεκριμένο τρόπο του φιλοσοφείν -δεν διεκδικεί ουδετερότητα, δηλαδή «αντικειμενικότητα» ως προς τις υπάρχουσες σχολές, τάσεις και συστήματα φιλοσοφίας. Μία εισαγωγή και μύηση στον τρόπο του φιλοσοφείν, και μόνο από το γεγονός ότι χρησιμοποιεί αφαιρετικά το φιλοσοφικό υλικό και σκοπεύει σε μια σύνθεση φιλοσοφικού προβληματισμού προϋποθέτει οπωσδήποτε μια θέση. Το βιβλίο αυτό είναι ένα βιβλίο με θέση που ο αναγνώστης θα την διακρίνει προοδευτικά μέσα από τη μελέτη των σελίδων που ακολουθούν.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το έργο είναι δίτομο, ολοκληρωμένο.

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία