• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μπουκουμάνης Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ - Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ Το πιο κοσμαγάπητο από τα έργα του Γκιμπράν είναι «Ο Προφήτης», μια υπέροχη σύνθεση από ποιητικές πα.. Product #: 892.00008 Regular price: 10.00€ 10.00€ 2

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ - Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ

Εκδοτικός Οίκος: Μπουκουμάνης
Κωδικός προϊόντος: 892.00008
Συγγραφέας: Gibran Khalil
Μεταφραστής: Γράψας Ευάγγελος
Χρονολογία: 1974
Αρ. Έκδοσης: Δεύτερη Έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 192
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Στοιχειοθετήθηκε και τυπώθηκε στην Αθήνα, στα «Καταστήματα μονοτυπίας Σ. Κλαπάκη,] Αρ. Κουρτίδου 153, Αθήναι, τηλ. 255.195.
Εικονογράφηση: Μακέτα εξωφύλλου: Λίκα Φλώρου. Το έργο διανθίζεται με έργα ζωγραφικής και αντίγραφα χειρογράφων του συγγραφέα, εκτός κειμένου.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Το έτερο εξώφυλλο του βιβλίου που απεικονίζεται αφορά την Γ΄ έκδοση του ίδιου τίτλου με τιμή 10,00 €
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 10.00€

- +

Το πιο κοσμαγάπητο από τα έργα του Γκιμπράν είναι «Ο Προφήτης», μια υπέροχη σύνθεση από ποιητικές παραβολές που εξετάζουν όλες τις πλευρές των σχέσεων ανάμεσα στους ανθρώπους. Χαρακτηριστικό της αγάπης του κοινού για τον «Προφήτη» είναι ότι έχει μεταφραστεί σε είκοσι γλώσσες και ότι μέχρι το 4965 είχαν εκδοθεί πάνω από δύο εκατομμύρια αντίτυπα στην αγγλική γλώσσα. Το βαθιά ανθρωπιστικό μήνυμα που μεταδίνει ο «Προφήτης», βρήκε ανταπόκριση σε αναρίθμητες ανθρώπινες καρδιές.

«Ο Προφήτης» συμπληρώθηκε αργότερα με τα έργα «Ο κήπος του Προφήτη» και «Ο θάνατος του Προφήτη». Στα έργα του αυτά, καθώς και σ' ολόκληρη τη δημιουργία του, ο ποιητής αναζητά την ορθή εκδήλωση του συναισθήματος, της σκέψης και της δράσης στον άνθρωπο, που θα του επιτρέψει να ζήσει ευτυχισμένα τη γήινη ζωή του, χωρίς να αδικεί και να αδικείται, να καταστρέφει και να καταστρέφεται. Αναζητά την ενότητα ανάμεσα σε όλους τους ανθρώπους, και την ενότητα ανάμεσα στον άνθρωπο, τη φύση, και τα «πάντα της ζωής».

(Από τον πρόλογο του μεταφραστή Ευάγγελου Γράψα)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία