• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στέφανος Πουλής (Ιερέας)


Ο π. Στέφανος γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1933. Το 1959 έλαβε το πτυχίο της Θεολογικής Σχολής Αθηνών. Ως εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Χρυσοκαστριωτίσσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αφοσιώθηκε στο ποιμαντικό έργο και την προσέγγιση της νέας γενιάς. Εισήγαγε την ενόργανη μουσική στην Λατρεία ήδη από το 1964 και διοργάνωσε χορωδία νέων στο Ναό, η οποία εκτελούσε εκκλησιαστικούς ύμνος συνοδεία οργάνων. Επίσης, στην πόλη της Αθήνας είναι γνωστοί οι αγώνες του για την καταπολέμηση των ναρκωτικών.

Το 1968 έλαβε το πτυχίο της Νομικής Σχολής και συνέχισε τις σπουδές με υποτροφία στο Μόναχο στον τομέα του Εκκλησιαστικού Δικαίου. Στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών προσέφερε τις υπηρεσίες του ως Τακτικός Ανακριτής για περισσότερο από μια εικοσαετία και για αρκετά χρόνια συνέδραμε ως συντάκτης την εφημερίδα «Εκκλησιαστική Αλήθεια», καθώς και την «Φωνή Κυρίου». Συγγραφέας αρκετών βιβλίων θρησκευτικού κυρίως περιεχομένου, εκδίδει και διευθύνει το περιοδικό «Αναπαλμοί» από το 1970, ενώ σήμερα διατηρεί δικό του blog υπό τον τίτλο «Παρά τας διεξόδους των υδάτων».

 


Image
© 2023 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία