• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση Ο ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Τα προσφιλέστατα αναγνώσματα του λαού μας παλαιότερα και σήμερα εστάθησαν οι βίοι των Αγίων μας. Σωσ.. Product #: 271.00004 Regular price: 14.00€ 14.00€ 1

Ο ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 271.00004
Συγγραφέας: Πνευματικάκης Χαρίτων (Αρχιμανδρίτης)
Χρονολογία: 1994
Αρ. Έκδοσης: Δωδέκατη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 144
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά
Τυπογραφείο: Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών Μιχ. Τουμπής ΑΕ
Εικονογράφηση: Το εξώφυλλο είναι φροντισμένο από τον αείμνηστο Φώτιο Κόντογλου. Πλούσια εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου.
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Φέρει εντυπωμένη με μπλε μελάνι την επίσημη σφραγίδα του Ιερού Ναού του Αποστόλου Ανδρέου, καθώς και την προσωπική σφραγίδα του προϊστάμενου του Ναού, Πρωτοπρεσβύτερου π. Νικολάου Σκιαδαρέση.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 14.00€

- +

Τα προσφιλέστατα αναγνώσματα του λαού μας παλαιότερα και σήμερα εστάθησαν οι βίοι των Αγίων μας. Σωστά εντυφήματα! Διότι εις αυτούς τέρπεται, ανευρίσκοντας την εικόνα του Θεού να λάμπει δια μέσου της ζωής των ανθρώπων αυτών, που άλλος περισσότερο και άλλος ολιγώτερο επέτυχαν να φιλοτεχνήσουν «εν τη σαρκί αυτών». Έτσι εξηγείται η πολλή ευμένεια με την οποία εδέχθη το κοινόν της πόλεως του Πρωτοκλήτου των «ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΝ». Αλλά και τα λοιπά διαμερίσματα της χώρας δεν υστέρησαν -και μάλιστα η Κύπρος, όπου ξεχωριστά προσφιλής είναι ο Απόστολος- εις την υποδοχή αυτής.

Και ευρισκόμεθα τώρα εις την ευχάριστη θέση, ύστερα από 3 μήνες μετά την Α΄ έκδοση να επανεκδώσωμε το βιβλίο αυτό βελτιωμένο και με άλλας εικόνας εμπλουτισμένο· να παραθέσωμε δε και επιστολήν του πολυσεβάστου σοφού Καθηγητού και Πρυτάνεως της Ορθοδοξίας Π. Ν. Τρεμπέλα και να παραδώσωμε τούτο εις την ευρύτερη χρήση και ωφέλεια του φιλοχρίστου λαού μας.

Χ. Π.

(Από το εισαγωγικό σημείωμα του συγγραφέα στην δεύτερη έκδοση).

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία