• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση Ο ΟΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΒΙΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ Όπως στα περασμένα, έτσι και τώρα ευλαβικοί και ταπεινοί χριστιανοί προσκυνητές, αλλά και ποικιλώνυμ.. Product #: 271.00008 Regular price: 33.00€ 33.00€ 1

Ο ΟΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΒΙΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 271.00008
Συγγραφέας: Δάλκας Δ. Ευθύμιος
Χρονολογία: 1969
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 184
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο. Μερικώς άκοπο αντίτυπο.
Τυπογραφείο: Στοιχειοθεσία-εκτύπωσις: «Επτάλοφος» Ε.Π.Ε.
Εικονογράφηση: Πλούσια εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου με σκίτσα της δίδος Μαίρης Ν. Λαγαρού. Εξώφυλλο: Παρασκευή Δάλκα.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Άκοπο αντίτυπο από τη σελίδα 25 έως το τέλος.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 33.00€

- +

Όπως στα περασμένα, έτσι και τώρα ευλαβικοί και ταπεινοί χριστιανοί προσκυνητές, αλλά και ποικιλώνυμοι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι περιηγητές έρχονται απ' όλο τον κόσμο «εκ δυσμών και βορρά και θαλάσσης και εώας» και κατακλύζουν καθημερινά το μοναστήρι τραβηγμένοι από το μαγνήτη της γοητείας της τέχνης του, των παραδόσεων και των θρύλων του. Μία πλήρη ενημέρωση, κατά το δυνατόν, του επισκέπτη επιδιώκουμε με τα κεφάλαια και τις υποδείξεις του βιβλίου μας, ώστε να μη αφήσει απαρατήρητα αξιοπρόσεκτα σημεία κι όσα πάλι ιδεί να τα κατανοήσει και να τα κρίνει σωστά με τη βοήθεια και της γνώμης ειδικών, που παραθέτομε. Θελήσαμε να τον βοηθήσωμε χωρίς να τον κουράσωμε ή να του αφήσωμε κενά κι ανικανοποίητες απορίες πάνω στα αξιολογότερα τουλάχιστο σημεία τα σχετικά με τη ζωή του Οσίου , την ίδρυση του μοναστηριού του, τους κτίτορές του, την ιστορία του και την τέχνη του. 

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία