• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ωφέλιμο Βιβλίο Ο ΟΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΑΘΩΝΙΤΗΣ - ΤΟΜΟΣ Α΄ (Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ) Το βιβλίο, καθώς σημειώνει ο συγγραφέας, αποτελεί μια αναλυτική ιστορική βιογραφία του οσίου Αθανασί.. Product #: 271.00001 Regular price: 26.00€ 26.00€ 1

Ο ΟΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΑΘΩΝΙΤΗΣ - ΤΟΜΟΣ Α΄ (Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ)

Εκδοτικός Οίκος: Ωφέλιμο Βιβλίο
Κωδικός προϊόντος: 271.00001
Συγγραφέας: Μπιλάλης Νικόδημος-Νεοσκητιώτης (μοναχός)
Χρονολογία: 1975
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 370
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική σκληρόδετη βιβλιοδεσία με πλαστικοποιημένο εξώφυλλο (Βιβλιοδετείο Χαραλάμπους Ν. Χατζή - Μεταξουργείον). Πολυτελής έκδοση εξ ολοκλήρου σε ιλουστρασιόν χαρτί.
Τυπογραφείο: Το βιβλίο εστοιχειοθετήθη και εξετυπώθη εις το Τυπογραφείον Γερασίμου Μαυρογεώργη - Κυρ. Πουρνατζή Ο.Ε. επί λινοτυπικής μηχανής με την τεχνική έλλειψη των υπογεγραμμένων στοιχείων α, η, και ω.
Εικονογράφηση: Οι εικόνες-φωτογραφίες και το εξώφυλλο εφωτογραφήθησαν και εξετυπώθησαν εις τα εργαστήρια φωτοόφφσετ «Γραφικαί Τέχναι ΠΕΤΡΑΙΝΑ Ο.Ε.», Φιλεταίρου 8, Αθήνα.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 26.00€

- +

Το βιβλίο, καθώς σημειώνει ο συγγραφέας, αποτελεί μια αναλυτική ιστορική βιογραφία του οσίου Αθανασίου του Αθωνίτου, του θεμελιωτή του αγιορείτικου μοναχισμού, επί τη βάσει των αρχαίων βίων και λοιπών πηγών μετά πολλών σημειώσεων και εικόνων.

Την εργασία συμπληρώνει ωραίος πρόλογος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας Ιεροθέου.

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία