• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιερά Μητρόπολις Κεφαλληνίας Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ - Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ DR. WARNECKE ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Δύο αξιόλογα και σημαντικά μηνύματα συγκλονίζουν τον τελευταίον καιρόν την νήσον της Κεφαλληνίας, απ.. Product #: 270.00003 Regular price: 15.00€ 15.00€ 1

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ - Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ DR. WARNECKE ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ

Κωδικός προϊόντος: 270.00003
Συγγραφέας: Μεταλληνός Δ. Γεώργιος (Ιερέας)
Χρονολογία: 1993
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 80
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά.
Τυπογραφείο: Τυπογραφείο Ι. Σαράτσης - Γ. Σκλήβας.
Εικονογράφηση: Τα σχέδια και το εξώφυλλο του βιβλίου εφιλοτέχνησε αφιλοκερδώς ο αγιογράφος Γερβάσιος Αργυρόπουλος. Επιμέλεια: Γ. Χατζηιακώβου.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Το βιβλίο αυτό εκδίδεται με δαπάνη της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας και του Κεφαλληνιακού Συλλόγου «Η ΛΕΙΒΑΘΩ» χάριν των μελών του.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 15.00€

- +

Δύο αξιόλογα και σημαντικά μηνύματα συγκλονίζουν τον τελευταίον καιρόν την νήσον της Κεφαλληνίας, από τον επιστημονικό τομέα της Αρχαιολογίας και της Θεολογίας. Η ανακοίνωσις της ερευνητικής ομάδος, η οποία ασχολείται με την μελέτην της Ομηρικής Ιθάκης, η οποία και οδήγησεν εις τας ανασκαφάς, αι οποίαι γίνονται εις την περιοχήν Πόρου Κεφαλληνίας και αι οποίαι φέρουν εις φως ευρήματα, τα οποία συνθέτουν το πρώτον μήνυμα ότι εις την νήσον της Κεφαλληνίας ευρίσκονται τα ανάκτορα του πολυμήχανου Οδυσσέα και η έδρα του Βασιλείου του. Και η ανακοίνωσις εξ' άλλου του γερμανού επιστήμονος ερευνητού Heinz Warnecke, ο οποίος, κατόπιν επιστημονικών ερευνών, εις την διδακτορικήν διατριβήν του, υποστηρίζει την θεωρίαν ότι η Μελίτη των Πράξεων των Αποστόλων δεν είναι, ως υποστηρίζεται μέχρι σήμερον, η Μάλτα, αλλά η νήσος της Κεφαλληνίας, ανακοίνωσις η οποία συνθέτει το δεύτερον μήνυμα, το οποίον και αφορά την θεολογικήν επιστήμην και την Ορθοδοξίαν.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία