• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραφικαί Τέχναι Ι. Μακρής Α.Ε. ΑΚΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΣΚΙΛΛΑ Ακύλας και Πρίσκιλλα είναι ένα τίμιον και αξιοθαύμαστον ζεύγος των Αποστολικών χρόνων. Συνέδεσε την .. Product #: 271.00056 Regular price: 15.00€ 15.00€ 1

ΑΚΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΣΚΙΛΛΑ

Κωδικός προϊόντος: 271.00056
Συγγραφέας: Μαδενλίδης Θ. Ιγνάτιος (Αρχιμανδρίτης)
Χρονολογία: 1974
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 112
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Το βιβλίο τυπώθηκε στο τυπογραφείο «Γραφικαί Τέχναι».
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι
Ετικέτες: Βίοι Αγίων

Τιμή: 15.00€

- +

Ακύλας και Πρίσκιλλα είναι ένα τίμιον και αξιοθαύμαστον ζεύγος των Αποστολικών χρόνων. Συνέδεσε την ιστορία του με τους αγώνας για την εξάπλωσι της Βασιλείας του Χριστού στη γη. Οι προσφορές τους είναι τόσο βαρυσήμαντες, ώστε ο θείος Απόστολος των εθνών Παύλος να γράφη σε μία του επιστολή (Ρωμ. ιστ΄ 4)· «οις ουκ εγώ μόνος ευχαριστώ, αλλά και πάσαι αι εκκλησίαι των εθνών». Όμως, δυστυχώς, πάρα πολλοί Χριστιανοί, πολύ λίγο ή και καθόλου δεν γνωρίζουν αυτό το άγιον ανδρόγυνο. Κι από όσους γνωρίζουν, λίγοι είναι εκείνοι, που έχουν κάπως καθαρή εικόνα της ζωής και δράσεως τους. Και δεν μπορεί να ιστορηθή και να κατανοηθή ο βίος τους, χωρίς να αναφέρεται ένα αρκετά μεγάλο μέρος από την ιστορία του Παύλου. Αυτός είναι ο λόγος, που ο αναγνώστης αυτής της βιογραφίας θα βρίσκη σε κάθε βήμα του και μια ιστορία του Αποστόλου ή του Τιμοθέου ή του Απολλώ κ.λπ. μέσα στην οποίαν, όμως, αμέσως ή εμμέσως θα βρίσκεται κάποια ενέργεια ή αρετή ή περιπέτεια του Ακύλα και της Πρίσκιλλας.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2023 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία