• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιερά Μητρόπολη Ηλείας ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ-ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΩΛΕΝΗΣ Το Βιβλίο τούτο του εκπαιδευτικού κ. Στάθη Παρασκευόπουλου, γνωστού και ως Ιονίου Μυριάνθη, δεν είνα.. Product #: 254.00020 Regular price: 15.00€ 15.00€ 1

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ-ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΩΛΕΝΗΣ

Εκδοτικός Οίκος: Ιερά Μητρόπολη Ηλείας
Κωδικός προϊόντος: 254.00020
Συγγραφέας: Παρασκευόπουλος Ηλ. Στάθης
Χρονολογία: 1990
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 104
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Τυπογραφείο Αριστείδη Παπαδοπούλου.
Εικονογράφηση: Το εξώφυλλο και τους τίτλους (κλισέ) φιλοτέχνησε ο συγγραφέας.
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Περιέχει αφιέρωση του συγγραφέα.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 15.00€

- +

Το Βιβλίο τούτο του εκπαιδευτικού κ. Στάθη Παρασκευόπουλου, γνωστού και ως Ιονίου Μυριάνθη, δεν είναι σαν τα άλλα γνωστά ιστορικά βιβλία των Μοναστηριών μας. Περιέχει βεβαίως και ιστορία. Ή καλύτερα· έχει την ιστορία και την σημερινή κατάστασι και την ζωή των Μοναστηριών μας. Την δίδει όμως με μία λογοτεχνική περιήγησι, που ξεκουράζει τον αναγνώστη, τον προβληματίζει αρκετά και τον διδάσκει. Ο κ. Παρασκευόπουλος είχε την υπομονή και έκανε τον κόπο να επισκεφθή και να γράψη ένα τέτοιο μικρό οδοιπορικό διά πολλά από τα Μοναστήρια της Μητροπόλεώς μας. Σχεδόν δι΄όλα. Όμως δεν ήτο πρακτικώς εφικτόν να περιληφθούν πάντα σ΄αυτόν τον τόμο. Άλλωστε δια μερικά υπάρχει εκδεδομένη η ιστορία τους. Δια τούτο επιλέξαμε ο τόμος αυτός να περιλάβη τρία Μοναστήρια, πάντα τα Ησυχαστήρια, εξ Προσκυνήματα και δύο Μετόχια.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2024 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία