• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Aστήρ, Αλ. & Ε. Παπαδημητρίου ΔΟΚΙΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΕΚΑΕΦΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΙΩΝΑ (1969) Τα κείμενα που ακολουθούν πρωτοδημοσιεύτηκαν στο Φυλλάδιον Προβληματισμού της Νεότητος «Ευθύνη» από .. Product #: 230.00006 Regular price: 23.50€ 23.50€ 1

ΔΟΚΙΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΕΚΑΕΦΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΙΩΝΑ (1969)

Εκδοτικός Οίκος: Aστήρ, Αλ. & Ε. Παπαδημητρίου
Κωδικός προϊόντος: 230.00006
Συγγραφέας: Τσιρόπουλος Κώστας
Χρονολογία: 1969
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 240
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική σκληρόδετη βιβλιοδεσία.
Τυπογραφείο: Στοιχειοθεσία, εκτύπωση και βιβλιοδεσία στο εργοστάσιο του Εκδοτικού Οίκου «Αστήρ».
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Το βιβλίο φέρει στρογγυλή σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας και χρυσή ετικέτα του βιβλιοπωλείου που αγοράστηκε το συγκεκριμένο αντίτυπο: «Γωνιά του Βιβλίου, βιβλία - τύπος: χαρτικά, χρήσιμα δώρα», Πάτρα.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 23.50€

- +

Τα κείμενα που ακολουθούν πρωτοδημοσιεύτηκαν στο Φυλλάδιον Προβληματισμού της Νεότητος «Ευθύνη» από τον Ιανουάριο του 1961 ως το Δεκέμβριο του 1966 και προσφέρονται στους νέους των καιρών μας, στους νέους της Πατρίδας μου.

(Από το εισαγωγικό σημείωμα)

Image
© 2022 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία