• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σμίλη ΤΡΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΓΚΑ Μ' ΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤ. ΡΟΖΑΝΗ / TRE SAGGI PER LA PITTURA DI SOROGAS INTRODUZIONE DI ST. ROZANIS Οι εργασίες του Ιταλού κριτικού των εικαστικών τεχνών Giuliano Serafini, που συνθέτουν την παρούσα έ.. Product #: 750.00014 Regular price: 34.50€ 34.50€ 1

ΤΡΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΓΚΑ Μ' ΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤ. ΡΟΖΑΝΗ / TRE SAGGI PER LA PITTURA DI SOROGAS INTRODUZIONE DI ST. ROZANIS

Εκδοτικός Οίκος: Σμίλη
Κωδικός προϊόντος: 750.00014
Συγγραφέας: Serafini Giuliano
Χρονολογία: 1991
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Συλλεκτικό
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 90
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά.
Τυπογραφείο: Εκδόσεις Σμίλη, Χρ. Κουτσιαύτης, Σαρανταπήχου 79, Αθήνα.
Εικονογράφηση: Περιλαμβάνεται φωτογραφικό υλικό έργων του καλλιτέχνη σε παράρτημα και ένα πεντάπτυχο με έργα της μητέρας του Σ. Σόρογκα.
Γλώσσα: Ελληνικά - Ιταλικά.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 34.50€

- +

Οι εργασίες του Ιταλού κριτικού των εικαστικών τεχνών Giuliano Serafini, που συνθέτουν την παρούσα έκδοση, αποτελούν, κατά την κρίση μου, δοκιμές για τη σύνθεση μιας προσωπικής μυθολογίας μέσω της διατύπωσης ενός ερμηνευτικού σχήματος πάνω στο έργο του ζωγράφου Σωτήρη Σόρογκα.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2022 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία