• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δημοτική Βιβλιοθήκη - Πινακοθήκη Δήμου Πατρέων ΡΑΛΛΗΣ ΚΟΨΙΔΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΑΤΡΩΝ 6/4-16/5/1994   [...] Ο Ράλλης Κοψίδης με τα έργα του μας προσφέρει την επιούσια παραμυθία της νεκρανάστασης των .. Product #: 750.00002 Regular price: 50.00€ 50.00€ 1

ΡΑΛΛΗΣ ΚΟΨΙΔΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΑΤΡΩΝ 6/4-16/5/1994

Κωδικός προϊόντος: 750.00002
Συγγραφέας: Κοψίδης Ράλλης
Χρονολογία: 1994
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 80
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά
Τυπογραφείο: Γραφικές Τέχνες «Φωτόλιο ΕΠΕ»
Εικονογράφηση: Επιμέλεια έκδοσης Δημήτρη Παπανικολάου. Καλλιτεχνική επιμέλεια Ρένας Καλογερή. Στο εξώφυλλο: Μικρή εικαστική Μυθολογία του Κάστρου της Λήμνου. Το παρόν λεύκωμα περιέχει 42 ζωγραφικά έργα και 12 σελίδες με κείμενα από το πενάκι του συγγραφέα διακοσμημένες από τον ίδιο.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 50.00€

- +

 

[...] Ο Ράλλης Κοψίδης με τα έργα του μας προσφέρει την επιούσια παραμυθία της νεκρανάστασης των πλασμάτων που κατοικούν στη αβασίλευτη μέρα της εικασίας, όπως ο όφις ο οικουρός, γύρω απ' την εστία του σπιτιού που διαφυλάσσει. Θεματοφύλακες είναι οι πίνακές του μιας παράδοσης που δεν εξαντλείται, αρκεί να γνωρίζει κανείς, όπως αυτός ο καλλιτέχνης, πως να αντλεί απ' την πηγή, πως να αφομοιώνεται και να μεταποιεί οράματα, από κουρσέματα και ταξίδια, από τόπους και ιστορήματα, από συνοικίες του παιχνιδιού και της φαντασίας, της χλωμής διάσπαρτης χαράς και της υγρής διαλάμπουσας μνήμης.

(Από το εισαγωγικό σημείωμα της Αθηνάς Σχινά, Κριτικού και Ιστορικού της Τέχνης)

Image
© 2024 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία