• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Το δόντι ΠΑΤΡΑ ΕΡΓΩ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΨΕΙΣ ΥΔΑΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΗΣ Επιθυμήσαμε να συνεισφέρουμε στον Μύθο της κοινής αγαπημένης μας πόλης, αυτής στην οποία «πρωτανοίξα.. Product #: 750.00011 Regular price: 42.50€ 42.50€ 1

ΠΑΤΡΑ ΕΡΓΩ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΨΕΙΣ ΥΔΑΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΗΣ

Εκδοτικός Οίκος: Το δόντι
Κωδικός προϊόντος: 750.00011
Συγγραφέας: Στιβανάκη Ευανθία
Χρονολογία: 2014
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 98
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Εκδόσεις «Το Δόντι».
Εικονογράφηση: Λεύκωμα ζωγραφικής με έργα της ζωγράφου Ευαγγελίας Τσιμπρή εντός και εκτός κειμένου, διανθισμένο με κείμενα της Ευανθίας Στιβανάκη.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Επιμέλεια έκδοσης: Χρήστος Ρούσσης, Ανδρέας Τσιλήρας.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 42.50€

- +

Επιθυμήσαμε να συνεισφέρουμε στον Μύθο της κοινής αγαπημένης μας πόλης, αυτής στην οποία «πρωτανοίξαμε τα μάτια μας στην μέρα». Το όνομά της, «αι Πάτραι», δήλωσε απαρχής και εξακολουθεί να σημαίνει τις «πολλές πατρίδες» που την συναποτελούν από την αρχαιότητα ως σήμερα. Η πόλη μας, πάντοτε μια μεγάλη οικοδέσποινα, φιλεξένησε, συγχώνευσε, συσσωμάτωσε, ομογενοποίησε πολυώνυμες καταγωγές και ποικιλώνυμες προελεύσεις. Μοιάζει σαν να επιτελούμε μια διαβατήρια τελετή με υλικά παλιές και νέες εικόνες -μνήμες, παλιές και καινούριες λεκτικές σημάνσεις- ταυτότητες της πόλης, που διαφοροποιούνται μέσα στον Χρόνο αλλά και προστίθενται στον βίο της, ως νέες Πραγματικότητες.

(Από τον πρόλογο των δημιουργών, Ευανθίας Στιβανάκη και Ευαγγελίας Τσιμπρή)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία