• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Aγρα ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΟΛΙΣΟΥ ΕΝΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΤΟΥ Όποιος/α θέλει, ερωτευμένος/η, ας κάνει μια χειρονομία στην/στον αγαπημένη/ο του/της. Ένα δώρο που η.. Product #: 750.00006 Regular price: 15.00€ 15.00€ 1

ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΟΛΙΣΟΥ ΕΝΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΤΟΥ

Εκδοτικός Οίκος: Aγρα
Κωδικός προϊόντος: 750.00006
Συγγραφέας: Κυριτσόπουλος Αλέξης
Χρονολογία: 1996
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 84
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά
Τυπογραφείο: Η εκτύπωση έγινε στο λιθογραφείο του Δημήτρη Καστόρη σε χαρτί γραφής 140 γραμμ. ευρωπαϊκό.
Εικονογράφηση: Πλούσια εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου. Οι ζωγραφιές του Α. Κυριτσόπουλου που κοσμούν το βιβλίο φωτογραφήθηκαν από τον Δημήτρη Ταμβίσκο. Οι αποχρωματισμοί και το μοντάζ ετοιμάστηκαν στο Εργαστήριο «Δ. Πλέσσα - Α. Μπάστα».
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Την έκδοση επιμελήθηκε ο Σταύρος Πετσόπουλος.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 15.00€

- +

Όποιος/α θέλει, ερωτευμένος/η, ας κάνει μια χειρονομία στην/στον αγαπημένη/ο του/της. Ένα δώρο που η αξία του στο χρηματιστήριο των αισθημάτων είναι απροσμέτρητη. Με ποιητικές ζωγραφιές θα δείξει τις αισθήσεις που αναπληρώνουν το κλίμα της απουσίας και το ερωτικό κάλεσμα με απλά τρυφερά λόγια, καθημερινά και ποιητικά. Όπως ακριβώς ο Κυριτσόπουλος ξέρει να μας συγκινεί χρόνια τώρα με τα γνωστά του, μικρά στο σχήμα, βιβλία. Μη διστάσετε λοιπόν. Τρέξετε να εφοδιαστείτε με βέλη για την ερωτική σας (των αισθήσεων και της ζωής) φαρέτρα. Αν βέβαια θέλετε να μάθετε πώς «λέγονται» τα μεγάλα ταξίδια, τα σίγουρα, που φτάνουν σε λιμάνι απάνεμο...!

(Βιβλιοκρισία του Γ. Παπαδάτου στο περιοδικό «Διαβάζω»)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία