• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οι εκδόσεις των φίλων ΕΜΠΕΙΡΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΚΙΜΙΑ Τούτο εδώ δεν είναι ένα βιβλίο περί θεάτρου, είναι εκ του θεάτρου. Και η τυχόν αυθεντικότητά του έχε.. Product #: 790.00003 Regular price: 29.50€ 29.50€ 4

ΕΜΠΕΙΡΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΚΙΜΙΑ

Εκδοτικός Οίκος: Οι εκδόσεις των φίλων
Κωδικός προϊόντος: 790.00003
Συγγραφέας: Μινωτής Αλέξης
Χρονολογία: 1972
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 288
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά. Άκοπο αντίτυπο.
Τυπογραφείο: Το βιβλίο τυπώθηκε στο τυπογραφείο του Γρηγόρη Κ. Παρισιάνου, Καλλιγά 27, τον Νοέμβριο του 1972 για τις «Εκδόσεις των Φίλων».
Εικονογράφηση: Περιέχει εικονογράφηση εκτός κειμένου από το προσωπικό αρχείο του συγγραφέα
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Φέρει αφιέρωση δωρητών με χρονολογία «Μάρτιος 1973».
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 29.50€

- +

Τούτο εδώ δεν είναι ένα βιβλίο περί θεάτρου, είναι εκ του θεάτρου. Και η τυχόν αυθεντικότητά του έχει μοιραία χαρακτήρα προσωπικό αφού η ύλη του είναι εδραιωμένη σε κριτήρια υποκειμενικά, ζωϊσμένα. Είναι, ας το πούμε έτσι, μια απλωμένη περίληψη από μερικές άμεσες μόνο εμπειρίες, ενός ανθρώπου του θεάτρου, στα πολλά χρόνια της δουλειάς του. Είναι και μια εξομολόγηση πέστε, για το πόσο παιδεύτηκε απ' τον πόθο να μάθει τα μυστικά της, και να γίνει, όσο περνούσε από το χέρι του, ένας καλός και συνειδητός τεχνίτης.

(Από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία