• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ίνδικτος Η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΔΥΜΑ Αν αφεθείς με ταπεινή υπακοή στο αμείλικτα προσωπικό πλησίασμα της Αγια-Σοφιάς, θα σου αποκαλυφθεί τ.. Product #: 759.00003 Regular price: 20.00€ 20.00€ 1

Η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΔΥΜΑ

Εκδοτικός Οίκος: Ίνδικτος
Κωδικός προϊόντος: 759.00003
Συγγραφέας: Σταθάκης Π. Χαράλαμπος
Χρονολογία: 1997
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 204
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά.
Τυπογραφείο: Τυπογραφικό εργαστήριο «Ινδίκτου» & Τυπογραφείο Θανάση Πίνα.
Εικονογράφηση: Εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου με σχέδια, σκίτσα, κοσμήματα, σκαριφήματα, και ένα ξεχωριστό ένθετο φωτογραφικό παράρτημα με τίτλο «Φωτογραφική ξενάγηση». Σχέδιο εξωφύλλου και βινιέττες του π. Σταμάτη Σκλήρη.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 20.00€

- +

Αν αφεθείς με ταπεινή υπακοή στο αμείλικτα προσωπικό πλησίασμα της Αγια-Σοφιάς, θα σου αποκαλυφθεί το φως που μετουσιώνει το οικοδόμημα και μετουσιώνεται σε οικοδόμημα. Πρόσεξε πώς στέκεται μπροστά στην Αγια-Σοφιά, πώς περπατά μέσα στις χρυσοφώτιστες γωνιές της, πώς ψηλαφά τις ουρανοστάλαχτες δομές της και πώς διαλέγεται με την ιστορία της, τους θρύλους της, τις ερμηνείες των αρχιτεκτόνων και των θεολόγων. Έτσι θα κατανοήσεις τον Ναό, ο οποίος είναι μεν απλός στο βίωμα που υποβάλλει, όχι όμως και στη δομή του και στις δομικές λύσεις του. Θα εμβιώσεις και συ, αναγνώστη, την ευλογημένη πρωτοπορία του συγγραφέα, να ερμηνεύει αρχιτεκτονική και χώρο διά του φωτός.

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία