• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περίπλους Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΧΑΣΜΩΝ Τριακόσιοι δεκαπέντε φιλοσοφικοί στοχασμοί χωρισμένοι σε έξι μέρη περιλαμβάνονται στο πρώτο έργο που.. Product #: 199.00006 Regular price: 18.00€ 18.00€ 1

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΧΑΣΜΩΝ

Εκδοτικός Οίκος: Περίπλους
Κωδικός προϊόντος: 199.00006
Συγγραφέας: Αποστολόπουλος Ντίμης
Χρονολογία: 2000
Αρ. Έκδοσης: Τρίτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 196
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική πανόδετη βιβλιοδεσία.
Εικονογράφηση: Έργο Εξωφύλλου: Ν. Γύζης, Προσωπογραφία νέου άνδρα, μολύβι και κιμωλία σε χαρτόνι ( Συλλογή Α. Γ. Λεβέντη).
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Χορηγός: Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 18.00€

- +

Τριακόσιοι δεκαπέντε φιλοσοφικοί στοχασμοί χωρισμένοι σε έξι μέρη περιλαμβάνονται στο πρώτο έργο που εξέδωσε ο φιλόσοφος και δοκιμιογράφος Ντίμης Αποστολόπουλος το 1932, με τίτλο: «Ο κύκλος των στοχασμών». Στην παρούσα τρίτη έκδοση ακολουθήθηκε η αισθητική της δεύτερης έκδοσης (Φέξης, 1964) σε επιμέλεια Άρη Δικταίου.

«Εραστής και διάκονος της φιλοσοφίας, αποτελεί μια ιδιαίτερη σελίδα στην ιστορία της νεοελληνικής φιλοσοφίας», σημειώνει ο πολύς Κωνσταντίνος Ι. Δεσποτόπουλος. Ενώ για τον Νίκο Καζαντζάκη, «λίγοι στην Ελλάδα έχουν την ευαισθησία του και την ψυχική του ανάταση...».

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία