• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κλειώ ΓΟΡΓΩ Η ΜΕΔΟΥΣΑ Είμαι έξω από το κλίμα της εποχής μας. Ομολογώ ακόμη ότι καμμιά εποχή δεν καταξιώθηκε μέσα μου σε πλ.. Product #: 890.00001 Regular price: 22.50€ 22.50€ 1

ΓΟΡΓΩ Η ΜΕΔΟΥΣΑ

Εκδοτικός Οίκος: Κλειώ
Κωδικός προϊόντος: 890.00001
Συγγραφέας: Μερτάνη-Λίζα Άρτεμις
Χρονολογία: 1983
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 158
Βιβλιοδεσία: Χαρτόδετη
Τυπογραφείο: Εκδοτικό Τυπογραφείο Πατρών-Μονοτυπία Γεωργίου Πετράκη
Εικονογράφηση: Το εξώφυλλο, τα σχέδια και οι αναπαραστάσεις των αγγείων έγιναν δια χειρός Elis Lisas. Τυπώθηκαν 2.000 αντίτυπα σε χαρτί BIBER 100 γρμ.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 22.50€

- +

Είμαι έξω από το κλίμα της εποχής μας. Ομολογώ ακόμη ότι καμμιά εποχή δεν καταξιώθηκε μέσα μου σε πλαίσια, γιατί η μακρά αναστροφή μου με τον αρχαίο κόσμο μου υπέδειξε για πορεία και πόρο τον χρόνο, το ον και το μη ον. Δεν θα αποφάσιζα να δημοσιεύσω τα ποιήματα αυτά, αν δεν με παρακινούσε επίμονα ο γάλλος φιλέλλην Maitre Gerard Esteve κι αν ο Μάνος Μοσχονάς της «Ενδοχώρας» δεν έλεγε τη λέξη «ανεπιφύλακτα». Τους οφείλω χάριτας.

Τον κ. Χάρη Λαμπρίδη που έκθυμα ανέλαβε την έκδοση ευχαριστώ. Άρτεμις.

(Από την σελίδα αφιέρωσης/ευχαριστιών, στην αρχή του βιβλίου)

Η Λίζα-Μερτάνη διαπνεόμενη από  έναν βαθύ λυρισμό, προσεγγίζει το κάθε της ποίημα με μιαν αιχμηρή φιλοσοφική διάθεση, καταθέτοντας κρυστάλλινα και τελεσίδικα την προσωπική της άποψη απέναντι σε κάθε θέμα που αποφασίζει να εξυμνήσει.

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία