• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ελληνική Ευρωεκδοτική ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ Έτσι όμορφα πέρασε κι εκείνο το καλοκαίρι κι ήρθαν τα πρωτοβρόχια. Τα μαγαζιά στη σειρά, γέμιζαν σάκ.. Product #: 808.00020 Regular price: 22.50€ 22.50€ 1

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ

Εκδοτικός Οίκος: Ελληνική Ευρωεκδοτική
Κωδικός προϊόντος: 808.00020
Συγγραφέας: Τσιμικάλη Πιπίνα
Χρονολογία: 1984
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 114
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική σκληρόδετη βιβλιοδεσία.
Τυπογραφείο: Τυπογραφεία των Αφών Πρωτόπαπα.
Εικονογράφηση: Καλλιτεχνική επιμέλεια: Πέτρος Ζαμπέλης. Φωτογραφικό υλικό εντός κι εκτός κειμένου από τους Β. Γουδή και Ι. Βουρλίτη.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Το αντίτυπο φέρει ιδιόχειρη υπογραφή της συγγραφέως στον κολωφώνα του.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 22.50€

- +

Έτσι όμορφα πέρασε κι εκείνο το καλοκαίρι κι ήρθαν τα πρωτοβρόχια. Τα μαγαζιά στη σειρά, γέμιζαν σάκες και μπλε πηλήκια με κίτρινες κουκουβάγιες κι από τα χωριά έφταναν μαθητές με ρούχα κακοραμμένα και ολοκαίνουργια. Η πόλη ξεσηκωνόταν ζωηρή και ξεκούραστη και γεμάτη ζωή. Εκέι, στην άκρη της ήταν το Γυμνάσιο, όμορφο, καινουργοχτισμένο, δίπλα στη θάλασσα. Στην άκρη της προκυμαίας, ένα κουδούνι χτυπούσε ξαφνικά, ζωηρό και προστακτικό που δεν έπαιρνε αργοπορία. Έριχνα πίσω τις πλεξίδες μου κι έτρεχα. Με την καινούργια μου ποδιά, με τα καινούργια μου βιβλία, γρήγορα γρήγορα έτρεχα να προφτάσω.

(Από το κείμενο)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία