• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σπανός Κώστας - Βιβλιοφιλία Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΦΩΚΑΔΩΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤ. ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ Στην Ένωση των Φωκάδων προβάλλεται ο εκλεπτισμένος αλλά και γκροτές Επτανησιακός σατιρικός λόγος, αν.. Product #: 883.00011 Regular price: 17.50€ 17.50€ 1

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΦΩΚΑΔΩΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤ. ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ

Κωδικός προϊόντος: 883.00011
Συγγραφέας: Ροχόντζης Φρειδερίκος
Χρονολογία: 1992
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 56
Βιβλιοδεσία: Μαλακό πλαστικοποιημένο εξώφυλλο.
Τυπογραφείο: Ηλεκτρονικές τέχνες ΕΠΕ, Ζαΐμη 26, Αθήνα.
Εικονογράφηση: Πλούσια εικονογράφηση, με γκραβούρες, χαρακτικά, κοσμήματα, σχέδια και σκίτσα, χάρτες, εντός κι εκτός κειμένου.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Δεύτερο βιβλίο στη σειρά: Φραγκοβυζαντινά.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 17.50€

- +

Στην Ένωση των Φωκάδων προβάλλεται ο εκλεπτισμένος αλλά και γκροτές Επτανησιακός σατιρικός λόγος, αντιπροσωπευτικός της ψυχοσύνθεσης και της ιδιοσυγκρασίας του λαού των Ιόνιων Νησιών - ιδιαίτερα όμως της Κεφαλλονιάς. Το θέμα του έργου που προσδιορίζεται αμέσως μετά το 1876 μ.Χ., υποχρεώνει σήμερα το μελετητή και συγγραφέα, να προχωρήσει σε μια ιστορική αναφορά σε παληότερες εποχές για να δώσει μια κάπως ολοκληρωμένη εικόνα με απλές και αδρές γραμμές, γεγονότων σχετικά με το περιεχόμενο και ειδικά - με κρίση τελείως υποκειμενική- για ορισμένα ηγετικά ή αξιόλογα μέλη της οικογένειας των Φωκάδων. 

(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία