• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Bιβλιοπωλείον της Εστίας Ι.Δ. Κολλάρου & Σίας Α.Ε. ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ Τα έξι διάσημα διηγήματα που περιλαμβάνονται στη συλλογή με το γενικό τίτλο «Διηγήματα», εκδόθηκαν γ.. Product #: 882.00024 Regular price: 8.00€ 8.00€ 1

ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ

Κωδικός προϊόντος: 882.00024
Συγγραφέας: Καρκαβίτσας Ανδρέας
Χρονολογία: 1960 περίπου
Αρ. Έκδοσης: Έκτη Έκδοση
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 180
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική σκληρόδετη βιβλιοδεσία με το πρωτότυπο περικάλυμμά της.
Τυπογραφείο: Τύποις: Α/ΦΩΝ Γ. ΡΟΔΗ - Αμαρουσίου 59 - Αμαρούσιον.
Εικονογράφηση: Εξώφυλλο του Παύλου Βλάχου.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Φθορές κουβερτούρας όπως φαίνονται στην εικόνα. Η σκληρόδετη βιβλιοδεσία και οι εσωτερικές σελίδες του βιβλίου βρίσκονται σε άψογη κατάσταση.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 8.00€

- +

Τα έξι διάσημα διηγήματα που περιλαμβάνονται στη συλλογή με το γενικό τίτλο «Διηγήματα», εκδόθηκαν για πρώτη φορά σε βιβλίο το 1892 από το «Τυπογραφείον της Εστίας» των Μάισνερ-Καρδαγούρη. Για την ακρίβεια, ο «Σπαθόγιαννος» γράφτηκε το 1887 και δημοσιεύτηκε την ίδια χρονιά, σε τέσσερις συνέχειες στην εφημερίδα Καθημερινή, οι «Νέοι θεοί» πρωτοδημοσιεύτηκαν σε δύο συνέχειες στο περιοδικό «Εστία» τον Οκτώβριο του 1889, «Ο αφωρεσμένος» γραμμένο το 1887, δημοσιεύτηκε σε δέκα συνέχειες στην εφημερίδα «Καθημερινή» τον Ιανουάριο του 1888. «Η φλογέρα» γραμμένο το 1888, πρωτοδημοσιεύτηκε σε τέσσερις συνέχειες στο περιοδικό «Εστία» τον Ιανουάριο του 1889. Το «Γιάννος και Μάρω» πρωτοδημοσιεύτηκε σε δύο συνέχειες στην εφημερίδα Ακρόπολις τον Απρίλιο του 1887, ενώ οι «Ημέραι της γριάς» πρωτοδημοσιεύτηκαν σε δύο συνέχειες στο περιοδικό Εβδομάς τον Μάιο του 1886.

Image
© 2020 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία