• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πατσούρης Φώτης Η ΗΔΟΝΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΩ... ΕΝ ΔΗΜΩ Ο Ζάχος Χατζηφωτίου Θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως ο συγγραφέας που μόνο επιτυχίες έχει γράψει ως τ.. Product #: 816.00004 Regular price: 8.50€ 8.50€ 1

Η ΗΔΟΝΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΩ... ΕΝ ΔΗΜΩ

Εκδοτικός Οίκος: Πατσούρης Φώτης
Κωδικός προϊόντος: 816.00004
Συγγραφέας: Χατζηφωτίου Ζάχος
Χρονολογία: 1992
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 118
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 8.50€

- +

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου Θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως ο συγγραφέας που μόνο επιτυχίες έχει γράψει ως τώρα. Τα προηγούμενα βιβλία του έχουν επανεκδοθεί επανειλημμένως. Και τούτο το καινούργιο του βιβλίο, το χαρακτηρίζει το ίδιο πάντα χιούμορ, και η ίδια διάθεση του αναγνώστη να μην τ' αφήσει από τα χέρια του. Ο Ζάχος Χατζηφωτίου γράφει όπως μιλάει και κρατάει το ενδιαφέρον του αναγνώστη του ζωντανό κι αυτό, γιατί αυτά που γράφει, τις πιο πολλές φορές τα έχει ζήσει ο ίδιος. Έτσι κι αυτό το βιβλίο είναι μια αληθινή ιστορία που ο ίδιος την έζησε τις δύο τετραετίες που διετέλεσε εκλεγμένος σύμβουλος και αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων. Τα πρόσωπα που παίρνουν μέρος είναι πραγματικά με τα ονόματά τους. Το ίδιο ισχύει και για τις φωτογραφίες που προσφέρθηκαν γι' αυτή την έκδοση. Γραμμένο με ευαισθησία, στα σημεία που το χιούμορ δε χωράει, αφήνει να φαίνεται η θλίψη ενός περίεργου ρομαντισμού που δεν το περιμένει κανένας από τον «συγγραφέα με το πικρό χιούμορ», όπως πολλοί τον λένε.

(Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία