• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ευρωπαϊκή Λαϊκή Τράπεζα ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΚΗΦΕΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΥΠΡΟΥ - ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ Η έκδοση «Το Ταξίδι του Κηφέα» πλαισιώνει την ομώνυμη έκθεση που οργανώθηκε στην Πάτρα από τις 30 Νο.. Product #: 390.387.00026 Regular price: 49.50€ 49.50€ 1

ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΚΗΦΕΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΥΠΡΟΥ - ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ

Εκδοτικός Οίκος: Ευρωπαϊκή Λαϊκή Τράπεζα
Κωδικός προϊόντος: 390.387.00026
Συγγραφέας: Γεωργής Γιώργος
Χρονολογία: 1999
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 112
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με αυτιά.
Εικονογράφηση: Πλούσια εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Επιμέλεια έκδοσης: Στέλιος Σ. Χατζηστυλλής - Μαρία Ραγιά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 49.50€

- +

Η έκδοση «Το Ταξίδι του Κηφέα» πλαισιώνει την ομώνυμη έκθεση που οργανώθηκε στην Πάτρα από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 1999 με χορηγία της Ευρωπαϊκής Λαϊκής Τράπεζας με την ευκαιρία των εγκαινίων του καταστήματός της στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Η έκθεση που καταγράφει τις πολύχρονες σχέσεις ανάμεσα στην Κύπρο και την Αχαΐα είναι καρπός της πολύμοχθης έρευνας του Μορφωτικού Ακολούθου και επίκουρου καθηγητή του Πανεπιστημίου της Κύπρου Γιώργου Γεωργή. Αυτή η έρευνα, που αποτέλεσε και την ιστορική τεκμηρίωση της έκθεσης, περιλαμβάνεται στην έκδοση που έχετε στα χέρια σας. Πιστεύω ότι η έκδοση καταγράφει εσαεί την πανάρχαιη σχέση της Κύπρου με την Αχαΐα αποδεικνύοντας το συνεχή και ακατάλυτο δεσμό του κυπριακού με τον ευρύτερο ελληνικό χώρο.

(Από τον πρόλογο του Κίκη Λαζαρίδη, Εκτελεστικού Προέδρου του Ομίλου Λαϊκής Κυπριακής Τράπεζας)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία