• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΖΗΤΗΜΑ Ο λόγος του Αρχηγού της Εθνικής Ριζοσπαστικής Ενώσεως κ. Παναγιώτη Κανελλόπουλου εις την επιτροπήν Ν.. Product #: 370.00007 Regular price: 29.50€ 29.50€ 1

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΖΗΤΗΜΑ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 370.00007
Συγγραφέας: Κανελλόπουλος Παναγιώτης
Χρονολογία: 1964
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Συλλεκτικό
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 38
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Δυσεύρετο ανάτυπο εκτενούς διαλόγου, συνολικά για το εκπαιδευτικό ζήτημα, μεταξύ Γ. Παπανδρέου και Π. Κανελλόπουλου.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 29.50€

- +

Ο λόγος του Αρχηγού της Εθνικής Ριζοσπαστικής Ενώσεως κ. Παναγιώτη Κανελλόπουλου εις την επιτροπήν Νομοθετικής, Εξουσιοδοτήσεως, κατά την συνεδρίασιν αυτής της 1ης Σεπτεμβρίου 1964 επί του εκπαιδευτικού ζητήματος, και ο επακολουθήσας μεταξύ αυτού και του Πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου διάλογος.

Μεταξύ των θεμάτων που θίγονται στη σχετική συζήτηση είναι τα εξής: Δωρεάν παιδεία, Χρόνος φοιτήσεως, Τύπος γυμνασίων, Εννεαετής εκπαίδευσις, Γλωσσικόν ζήτημα, Παιδαγωγικαί ακαδημίαι, Αρχαία ελληνικά, Ακαδημαϊκό απολυτήριο, κ.α.

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία