• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκδοτικός Οίκος «Ερμού» Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙΝ Το έργον του Καποδιστρίου και μετά παρέλευσιν 100ετίας δεν έχει επακριβώς μελετηθή. Ημάς και τον εκπ.. Product #: 370.00006 Regular price: 18.00€ 18.00€ 1

Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙΝ

Εκδοτικός Οίκος: Εκδοτικός Οίκος «Ερμού»
Κωδικός προϊόντος: 370.00006
Συγγραφέας: Παπαγεωργίου Γ. Βασίλειος
Χρονολογία: 1939
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 104
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Τυπογραφείο εκδοτικού οίκου «Ερμού», Λεπενιώτου 26, Αθήναι.
Εικονογράφηση: Εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου με φωτογραφίες από την εποχή διακυβέρνησης του Καποδίστρια, πίνακες, και μία προσωπογραφία του Εθνικού Κυβερνήτη στην τρίτη σελίδα.
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: «Παν γνήσιον αντίτυπον φέρει την υπογραφήν του συγγραφέως» (μηχανική υπογραφή με γαλάζια μελάνη).
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 18.00€

- +

Το έργον του Καποδιστρίου και μετά παρέλευσιν 100ετίας δεν έχει επακριβώς μελετηθή. Ημάς και τον εκπαιδευτικόν κόσμον ενδιαφέρει να έχωμεν πλήρες το έργον ενός τοιούτου εθνικού ανδρός από το οποίον πολλά -πλείστα- διδάγματα έχωμεν να αρυσθώμεν. Πλην του συντόμου και περιληπτικού βιβλίου του Λαζ. Βελέλη εκδοθέντος το 1905 κατόπιν του διαγωνισμού του Συλλόγου Ωφελίμων Βιβλίων δεν υπάρχει άλλη συστηματική μελέτη δια να διαφωτισθή ο διδασκαλικός κλάδος. Πολλοί διδάσκαλοι αγνοούν την όλην του εκπαιδευτικήν δράσιν και πολλοί μάλιστα έχουν και συγκεχυμένην ιδέαν περί του έργου του.

Προς τον σκοπόν τούτον απέβλεψεν η από δεκαετίας ιδιαιτέρα μας εργασία, την οποίαν παραδίδομεν εις την επιεική εκτίμησιν του εκπαιδευτικού κλάδου με την δήλωσιν, ότι τα πενιχρά βοηθήματα, τα οποία διαθέτουν αι επαρχίαι, εις ας υπηρετούμεν διαρκώς, δεν μας επέτρεψαν να παρουσιάσωμεν την μελέτην ταύτην όσον επεθυμούμεν πληρεστέραν και τελειοτέραν. Άλλοι ευτυχέστεροι ημών ας συμπληρώσουν το έργον τούτο.

(Από την εισαγωγή του συγγραφέα)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία