• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΥΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ Μία εκ των πολλών ειδικών και ιδιοτύπων αναγκών, τας οποίας εδημιούργησεν η ζωή της συγχρόνου εποχής.. Product #: 340.00007 Regular price: 20.00€ 20.00€ 1

ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΥΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 340.00007
Συγγραφέας: Αθανασόπουλος Γ. Κων/νος
Χρονολογία: 1973
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 160
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Ιδιωτική μονοτυπική έκδοση.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 20.00€

- +

Μία εκ των πολλών ειδικών και ιδιοτύπων αναγκών, τας οποίας εδημιούργησεν η ζωή της συγχρόνου εποχής, είναι και η της μαζικής επικοινωνίας. Τα ΜΜΕ συνεπεία της αλματώδους εξελίξεως της τεχνολογίας εβελτιώθησαν και επολλαπλασιάσθησαν εις μεγάλον βαθμόν, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται επί των ημερών μας περισσότερον επιτακτική η θέσπισις μέτρων ρυθμιζόντων την χρήσιν και την λειτουργίαν τούτων. Τα μέτρα ταύτα και ιδία τα καλούμενα διοικητικά και τα εκ τούτων αναφερόμενα εις τον τύπον, έχει ως αντικείμενον η παρούσα εργασία. Η συλλογή του υλικού του παρόντος προσέκρουσεν εις ιδιατέρας δυσχερείας, δεδομένου ότι δια πρώτην φοράν επεχειρήθη παρ' ημίν η ανάπτυξις των σχετικών θεμάτων εις τοιαύτην έκτασιν.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία