• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Το Ελληνικό Βιβλίο ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Επειδή φέτος κλείνουν πενήντα χρόνια από την εμφάνιση του πρώτου μου βιβλίου «ΓΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ» στα Ελλην.. Product #: 910.00028 Regular price: 13.50€ 13.50€ 1

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Εκδοτικός Οίκος: Το Ελληνικό Βιβλίο
Κωδικός προϊόντος: 910.00028
Συγγραφέας: Άμποτ Ν. Γουλιέλμος
Χρονολογία: 1987
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 160
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Εγκαταστάσεις εκδόσεων «Το ελληνική βιβλίο», Γερανίου 7, Αθήναι.
Εικονογράφηση: Περιλαμβάνονται 6 ασπρόμαυρες εικόνες από την Αλάσκα, εκτός κειμένου σε ιλουστρασιόν χαρτί, τραβηγμένες από τον συγγραφέα.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Πρόλογος του Καριοφίλη (Κάρολου) Μητσάκη, καθηγητή νεοελληνικής και βυζαντινής φιλολογίας των Πανεπιστημίων Μέρυλαντ, Οξφόρδης, ΑΠΘ και ΕΚΠΑ.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 13.50€

- +

Επειδή φέτος κλείνουν πενήντα χρόνια από την εμφάνιση του πρώτου μου βιβλίου «ΓΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ» στα Ελληνικά Γράμματα, ανασταίνω εδώ ταξιδιωτικές θύμησες και εντυπώσεις, πάντα επίκαιρες και νομίζω ενδιαφέρουσες. Το ύφος και το γράψιμο δεν έχουν λογοτεχνικές απαιτήσεις. Σε τρεις ομάδες χωρίζω τα κείμενα. Στην πρώτη είναι τα σχετικά με ανατολικές χώρες. Η δεύτερη ομάδα αποτελείται από κείμενα σχετικά με πρόσωπα και στοχασμούς, ταξιδιωτικούς και μη. Η τρίτη και κύρια όμως ομάδα είναι άλλο. Εδώ είναι οι αξέχαστες εμπειρίες σχετικές με πάντα επίκαιρα θέματα σχετικά με την Αλάσκα όπου εργάσθηκα για ένα χρόνο στο Διεθνές Γεωφυσικό Έτος, στο εκεί Πανεπιστήμιο, σαν έκτακτος καθηγητής Γεωφυσικής έρευνας.

(Από τη σημείωση του συγγραφέα)

Image
© 2022 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία