• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σκαζίκης Μ. Ι. «Άλφα» ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΑΡΙΣΙ ΛΩΖΑΝΝΗ, ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Τρεις πρωτεύουσες... τρεις αντιθέσεις... τρεις κόσμοι... αλλά τί ομοιότης! Μιλούν αγγλικά, γαλλικά, .. Product #: 910.00015 Regular price: 30.00€ 30.00€ 1

ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΑΡΙΣΙ ΛΩΖΑΝΝΗ, ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Εκδοτικός Οίκος: Σκαζίκης Μ. Ι. «Άλφα»
Κωδικός προϊόντος: 910.00015
Συγγραφέας: Αναστασόπουλος Α. Γεώργιος
Χρονολογία: 1952
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 394
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο με την πρωτότυπη κουβερτούρα.
Τυπογραφείο: Τυπογραφείο Π. Σεργιάδη (Γερανίου 9). Εκτύπωση σε χαρτί εκδόσεων πολυτελείας της «Αθηναϊκής Χαρτοποιίας».
Εικονογράφηση: Πλούσια εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου. Εξώφυλλο του συγγραφέα. Τα κλισέ έγιναν από τον Ευάγγελο Χαλκιόπουλο.
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Ιδιόχειρη αφιέρωση του συγγραφέα με την υπογραφή του και την προσωπική του σφραγίδα με γαλάζια μελάνη. Μικρές φθορές περιμετρικά της κουβερτούρας (εικόνα).
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 30.00€

- +

Τρεις πρωτεύουσες... τρεις αντιθέσεις... τρεις κόσμοι... αλλά τί ομοιότης! Μιλούν αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά -τρεις διαφορετικές γλώσσεςόμως, όταν χαμογελούν, δεν ομοιάζουν απόλυτα μεταξύ των οι κάτοικοι των τριών πόλεων; Τα ζευγάρια στα πάρκα και στις εκδρομές είναι δυνατόν να τα ξεχωρίσης, ταξιδιώτη; Όλοι οι λαοί της Ευρώπης και του κόσμου είναι αξιαγάπητοι, είναι αδελφοί μας -δεν παίζει κανένα ρόλο η διαφορά της γλώσσης και των εθίμων. Εάν είσαι χαρούμενος, θα πάρουν μέρος στη χαρά σου, εάν είσαι λυπημένος θα σε παρηγορήσουν.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία