• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ελευθερουδάκης Α.Ε. ΕΛΛΑΣ - ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΟΥ (ΜΕΤΑ 53 ΧΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ) Ο ανά χείρας «Οδηγός της Ελλάδος Ταξιδιώτου» δεν είναι μια απλή και ξηρά αναγραφή δρομολογίων και σχ.. Product #: 910.00025 Regular price: 33.50€ 33.50€ 1

ΕΛΛΑΣ - ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΟΥ (ΜΕΤΑ 53 ΧΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ)

Εκδοτικός Οίκος: Ελευθερουδάκης Α.Ε.
Κωδικός προϊόντος: 910.00025
Συγγραφέας: Ελευθερουδάκης Κώστας
Χρονολογία: 1930
Αρ. Έκδοσης: Δεύτερη Έκδοση
Κυκλοφορία: Συλλεκτικό
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 710
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική πανόδετη βιβλιοδεσία με ανάγλειφο εξώφυλλο και έκτυπη χρυσοτυπία (ασημί χρώματος) σε ράχη και καπάκι.
Τυπογραφείο: Εργοστάσιο γραφικών τεχνών εκδοτικού οίκου «Ελευθερουδάκη Α.Ε.».
Εικονογράφηση: Πλούσια έγχρωμη και ασπρόμαυρη εικονογράφηση εντός κι εκτός κειμένου που επιμελήθηκε ο Κώστας Ελευθερουδάκης. Περιλαμβάνεται πλήθος πτυσσόμενων και αναδιπλούμενων χαρτών.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Μικροεκδορές περιμετρικά του εξωφύλλου και της ράχης του αντιτύπου.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 33.50€

- +

Ο ανά χείρας «Οδηγός της Ελλάδος Ταξιδιώτου» δεν είναι μια απλή και ξηρά αναγραφή δρομολογίων και σχετικών οδηγιών προς χρήσιν του ταξιδιώτου. Απόβλέπει να δώση πλήρη εικόνα της Ελλάδος υπό γεωγραφικήν, ιστορικήν και καλλιτεχνικήν έποψιν και να αποτελέση κατά το ενόν πρακτικόν εγκόλπιον του ταξιδιώτου διά την επίσκεψιν και του τελευταίου αρχαιολογικού τόπου, διά την ανάβασιν και των πλέον απροσίτων κορυφών, πιστόν σύντροφον, οδηγόν, λύοντα οιανδήποτε απορίαν επιστημονικήν ή ενδιαφέροντος πρακτικού. Είναι τέλος εντυπώσεις αισθητικαί Έλληνος προσκυνητού αισθανομένου την πνοήν του πατρίου αέρος [..]

Εξαντληθείσης της πρώτης εκδόσεως του παρόντος Πρακτικού Οδηγού του Ταξιδιώτου, κατόπιν ευρυτάτης αυτού ανά το Πανελλήνιον κυκλοφορίας, προβαίνομεν, δια ριζικής θεωρήσεως αυτής, εις την παρούσαν δευτέραν έκδοσιν.

Αφιερούται εις την Ελληνικήν Νεολαίαν και τον Ελληνικόν Οργανισμόν Τουρισμού.

(Από τον πρόλογο της Α' και Β΄ εκδόσεως)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία