• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φυτράκης ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΤΟΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ (ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ) Έχετε γνωρίσει, παιδιά, τη χαρούμενη συντροφιά της Θείας Λένας; Όσοι από σας έχετε διαβάσει τον πρώτ.. Product #: 910.00016 Regular price: 30.00€ 30.00€ 1

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΤΟΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ (ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ)

Εκδοτικός Οίκος: Φυτράκης
Κωδικός προϊόντος: 910.00016
Συγγραφέας: Μεταξά Αντιγόνη
Χρονολογία: 1957
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 224
Βιβλιοδεσία: Βιομηχανική σκληρόδετη βιβλιοδεσία.
Τυπογραφείο: Εκδοτικός οίκος Χρ. Κ. Φυτράκη.
Εικονογράφηση: Πλούσια, έγχρωμη εικονογράφηση εντός κι εκτός κειμένου των Κώστα Μαλάμου - Κώστα Καρυωτάκη. Στο εξώφυλλο: «Ο Μικρός Τζόκεϋ» του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Το αντίτυπο φέρει στο τέλος του προλόγου σφραγίδα με την υπογραφή της συγγραφέως.
Παρατηρήσεις: Το βιβλίο φέρει όνομα κατόχου στην εσωτερική σελίδα τίτλου.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 30.00€

- +

Έχετε γνωρίσει, παιδιά, τη χαρούμενη συντροφιά της Θείας Λένας; Όσοι από σας έχετε διαβάσει τον πρώτο τόμο του «Ελάτε να ταξιδέψουμε», θα ξέρετε βέβαια τα τρία αγαπημένα ξαδέρφια, την ευαίσθητη και λεπτή Λήδα, τη θετική και πολύξερη Ρένα, καθώς και τον ανήσυχο, πρακτικό και λιγάκι... λαίμαργο Μιχάλη. Τα παιδιά, μόλις η Θεία Λένα τους έδωσε το σύνθημα, βρίσκονται σε μεγάλο ξεσηκωμό. Βαλίτσες, ρούχα βιβλία, τρόφιμα, περιποίηση στο τζιπάκι και... αναχώρηση για την Πελοπόννησο. Το πρόγραμμα είναι Κόρινθος - Ναύπλιο και... έχει ο Θεός. Τους βρίσκουμε τώρα, πάλι στη Γέφυρα του Ισθμού, στην ίδιαν ακριβώς θέση, που τους αφήσαμε στην τελευταία σελίδα του πρώτου τόμου. Όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε τη χαρούμενη συντροφιά της Θείας Λένας στα τουριστικά ταξίδια της, δεν έχετε παρά ν' αρχίσετε να διαβάζετε την επόμενη σελίδα.

Καλό σας ταξίδι!...

(Από τον πρόλογο της συγγραφέως)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία