• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μορφωτικο Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ Αν σήμερα αποφασίζω να σχεδιάσω από μνήμης αυτή την ιστορία, είναι γιατί καταλαβαίνω πως αξίζει τον .. Product #: 930.00007 Regular price: 18.50€ 18.50€ 1

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ

Κωδικός προϊόντος: 930.00007
Συγγραφέας: Ανδρόνικος Μανόλης
Χρονολογία: 1997
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 254
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Τύπωση κειμένου στο τυπογραφείο «Μανούτιος» της Αλεξάνδρας Χ. Μανουσαρίδου.
Εικονογράφηση: Πλούσιο φωτογραφικό υλικό εντός κειμένου κι εκτός κειμένου. Εικονογράφιση: Καλλιτεχνικό λιθογραφείο Βουλγαρίδη - Χατζηστύλη με την επιμέλεια του Εμμανουήλ Χ. Κάσδαγλη.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Επιμέλεια: Εμμ. Χ. Κάσδαγλης (Δ/ντής ΜΙΕΤ).
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 18.50€

- +

Αν σήμερα αποφασίζω να σχεδιάσω από μνήμης αυτή την ιστορία, είναι γιατί καταλαβαίνω πως αξίζει τον κόπο να αναλογιστώ κι εγώ ο ίδιος το δρόμο που έκανα και να δώσω στους άλλους τις πληροφορίες που θεωρού χρήσιμες. Θα ήταν ψεύτικη η μετριοφροσύνη αν έλεγα πως εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν αξίζει να ιστορήσω το «Χρονικό της Βεργίνας». Τώρα ξέρω πως αξίζει· ελπίζω να φανεί από το χρονικό αυτό πως ο δρόμος που ακολούθησα ήταν ίσιος και πως έφτασα στο τέλος του -αν υπάρχει τέλος σ' ένα τέτοιο δρόμο- μονάχα γιατί δεν κουράστηκα μεσοστρατίς. Όσα γράφω στηρίζονται στη μνήμη μου∙ γνωρίζω πως η ανθρώπινη μνήμη είναι πάντα απατηλή∙ προσπάθησα να την ελέγξω σε όλα τα σημεία∙ αν όμως κάπου με παραπλάνησε, ζητώ την επιείκεια του αναγνώστη.

(Από το οπισθόφυλλο της έκδοσης)

Image
© 2022 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία