• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αναγνωστική Εταιρία Κέρκυρας ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΑ - ΕΙΔΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ 5000 ΓΛΩΣΣΙΚΟΥΣ ΙΔΙΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Αυτή η συλλογή ήταν η αντίδραση του Ιωάννη Κόλλα στη φθίνουσα πορεία του ιδιώματος της Κέρκυρας και .. Product #: 403.00007 Regular price: 48.50€ 48.50€ 1

ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΑ - ΕΙΔΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ 5000 ΓΛΩΣΣΙΚΟΥΣ ΙΔΙΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Κωδικός προϊόντος: 403.00007
Συγγραφέας: Κόλλας Ιωάννης
Χρονολογία: 1994
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Συλλεκτικό
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 264
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Τα «Κορφιάτικα» του Ιωάννη Κόλλα στοιχειοθετήθηκαν, τυπώθηκαν και σελιδοποιήθηκαν στο Τυπογραφείο «Δ. Καρύδη» σε 1000 αντίτυπα.
Εικονογράφηση: Περιλαμβάνεται φωτογραφικό παράρτημα εκτός σελιδαρίθμησης στο τέλος του βιβλίου (16 εικόνες).
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 48.50€

- +

Αυτή η συλλογή ήταν η αντίδραση του Ιωάννη Κόλλα στη φθίνουσα πορεία του ιδιώματος της Κέρκυρας και αποτελεί προϊόν μίας πολύχρονης και επίμονης προσπάθειας. Το υλικό αυτό αποτελείται από λήμματα του κερκυραϊκού ιδιώματος που συνοδεύονται από την απόδοση ή εξήγηση τους στην κοινή ελληνική και, αναλόγως των στοιχείων που διέθετε ο συλλέκτης, από πληροφορίες ετυμολογικής φύσης και από παραδείγματα που επιτρέπουν την κατανόηση του τρόπου χρήσης του λήμματος.

(Από τα προλεγόμενα του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία