• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση ΚΑΛΟΝ ΤΟ ΓΗΡΑΣ [...] Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να βοηθήσει αυτούς που τα γηρατειά τους είναι επί θύραις να πισ.. Product #: 040.00013 Regular price: 20.00€ 20.00€ 1

ΚΑΛΟΝ ΤΟ ΓΗΡΑΣ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 040.00013
Συγγραφέας: Δράκος Γεώργιος
Χρονολογία: 1991
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 96
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Το βιβλίο αυτό τυπώθηκε για λογαριασμό του συγγραφέα στο λιθογραφείο Μιχ. Δοβιτσά και Σία ΕΕ και βιβλιοδετήθηκε στο βιβλιοδετείο Γ. Μπετσώρη.
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Το αντίτυπο φέρει ιδιόχειρη αφιέρωση με υπογραφή του συγγραφέα στην δεύτερη σελίδα, με ημερομηνία 20.11.91.
Παρατηρήσεις: Περιλαμβάνεται Παράρτημα με δέκα ποιήματα Ελλήνων ποιητών (Καβάφης, Πολέμης, Μαλακάσης, Παπατζώνης, κ.α.) αφιερωμένα στα γεράματα.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 20.00€

- +

[...] Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να βοηθήσει αυτούς που τα γηρατειά τους είναι επί θύραις να πιστέψουν, αντίθετα από την αρχαία ρήση, ότι «καλόν το γήρας» και να τα αποδεχθούν ευπρόσδεκτα, που είναι προϋπόθεση για να έχουν καλά γεράματα. Έχει κάποια ομορφιά να γνωρίζεις ότι ανοίγεται μία καινούρια περίοδος της ζωής σου, στη σεβαστή και σεβάσμια θέση της ωριμότητας που μπορούν οι νεώτεροι, αν θέλουν, να την αξιοποιήσουν μαθαίνοντας από την πείρα και τις συμβουλές σου.

Το βιβλίο αυτό γεμάτο αισιοδοξία, πιστεύει ότι τα γηρατειά έχουν ακόμη πολλά να μας δώσουν και ίσως το καλύτερο κομμάτι της ζωής μας, και φιλοδοξεί αυτοί που πέρασαν το όριο να τα απολαμβάνουν, οι δε νεώτεροι να τα περιμένουν με την ευχή «καλώς να ορίσουν».

(Από τα προλεγόμενα του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία