• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρόποι & έξοδα Αποστολής


1. Ελληνικά Ταχυδρομεία - ΕΛΤΑ

♦ Οι αποστολές των παραγγελιών εκτελούνται κυρίως μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων και των υπηρεσιών που αυτά παρέχουν, και βάσει αυτού του μεταφορέα είναι ρυθμισμένο να λειτουργεί το Καλάθι του e-shop. Είναι δυνατή η επιλογή οποιασδήποτε άλλης μεταφορικής κατόπιν συνεννόησης.

Η παράδοση των παραγγελιών με τα ΕΛΤΑ γίνεται έντος 3-4 ημερών το αργότερο.

Το βασικό κόστος των μεταφορικών και συσκευασίας ανεξαρτήτως βάρους, ποσότητας βιβλίων ή τόπου προορισμού εντός Ελλάδος είναι 3,50 €.

Αποστολές στο εξωτερικό και στην Κύπρο εκτελούνται με κόστος το οποίο καθορίζεται από τον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ ή άλλης μεταφορικής της αρεσκείας σας και πάντοτε κατόπιν συνεννόησης.

Για την αποστολή των προϊόντων χρησιμοποιούνται φάκελοι ασφαλούς αποστολής εμπορευμάτων με φυσαλίδες.

• Η παραλαβή των παραγγελιών από τον παραλήπτη γίνεται συνήθως από την θυρίδα του οικείου υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ. Η εταιρεία «Βιβλιοδίφης» δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που αποστολές παραγγελιών δεν διανεμηθούν κατ' οίκον, παρά την υποχρέωση του μεταφορέα.

• Παραγγελίες άνω των 20 kg (πολύτομα ή ογκώδη έργα) αποστέλλονται με τα ΚΤΕΛ Αχαΐας κατόπιν συνεννόησης (καθ' ότι τα ΕΛΤΑ δεν αναλαμβάνουν δέματα άνω των 20 κιλών) και παραλαμβάνονται από τον παραλήπτη από τον χώρο του ΚΤΕΛ της περιοχής του. Τα έξοδα μεταφοράς μέσω ΚΤΕΛ για αυτού του είδους τις παραγγελίες είναι δωρεάν για αγορές άνω των 200 €.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € μέσω ΕΛΤΑ

♦ Παραγγελίες αξίας ίσης ή μεγαλύτερης του ποσού των σαράντα ευρώ (40,00€) αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΛΤΑ. Οποιοδήποτε άλλο κόστος ή ειδικό τέλος υπηρεσιών (επείγουσα αποστολή, διανομή κατ' οίκον, κ.λπ.) βαρύνει αποκλειστικά τον παραλήπτη.

2. Άλλες εταιρείες ταχυμεταφορών / courier /   BOX NOW 

Η διαμόρφωση των εξόδων αποστολής με άλλη εταιρεία μεταφορών πλην των ΕΛΤΑ, ακολουθεί τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της μεταφορικής.

   

 


Image
© 2024 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία